Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
Przynajmniej zrobiłem questy klasami, którymi nie gram
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
Da się teraz grać innym paladynem niż na sekretach. Mam questa i nic nie mogę wygrać ;/
PiotrB pisze:Oczami wyobraźni widzę te tłumy i uśmiechniętego Sola podającego kiełbaskę ...eh ...bezcenne
Palek na c'thunie czasami też daje rade:p
- Infernal Puppet
- Masakrator
Jest kilka w miarę niezłych buildów palka. Na murlokach. Na mechach. Na N'zothcie. Na smokach. A w odwodzie jest jeszcze bójkaDa się teraz grać innym paladynem niż na sekretach. Mam questa i nic nie mogę wygrać ;/
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Aggro na standardzie też daje radę nawet w miarę przyzwoicie. Przynajmniej na tyle, żeby questa skończyć._reszka pisze:graj sekretami na wildzieNecromanter pisze:Da się teraz grać innym paladynem niż na sekretach. Mam questa i nic nie mogę wygrać ;/
Gram na standardzie teraz dragon palem i o dziwo sobie radzi lepiej niz przed wprowadzeniem wild/standard - nie wiem czemu
SherlockZiemko pisze:Gram na standardzie teraz dragon palem i o dziwo sobie radzi lepiej niz przed wprowadzeniem wild/standard - nie wiem czemu
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Żaba to gra
http://www.hearthpwn.com/decks/517533-shielded-murloc
??
Kurde bo chciałem decka zrobić z inkwizytorem ale nie myślałem, że to jakoś może chodzić xD
http://www.hearthpwn.com/decks/517533-shielded-murloc
??
Kurde bo chciałem decka zrobić z inkwizytorem ale nie myślałem, że to jakoś może chodzić xD
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- Infernal Puppet
- Masakrator
Drobny fail z ostatniej gry. Na ręke startowa gra dobiera mi lustrzane odbicie, poliformfię, szatkownika i pajęczego czołga. Wrzucam wszystko do przelosowania....i dostaję dokładnie te same karty .
Jakie są na to szanse ?
I tak wygrałem zresztą.
Jakie są na to szanse ?
I tak wygrałem zresztą.
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
No fajnie sie yogga ustawia ale raz sie zawiodlem, bo wrzucilem go z ice blockiem i mnie wlasna fatyga zabila - chyba ze mialem babola
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Infernal Puppet
- Masakrator
Ustawiane czy nie, ładnie pokazuje jak niedorobioną kartą jest yogg. Jasne, sama ta tylko jedna karta zapewne dostarczy wszelkim zbieraczom hilghlightów z Heartstona materiałów na pół najbliższego stulecia ( albo i całe ), ale z punktu widzenia designu gry jest po prostu totalnie idiotyczna. Pandemonium totalnie losowych zaklęć, bez żadnego ładu, składu i kontroli nad tym. A Blizzard ma jeszcze czelność głosić, ze Hs jest "grą opartą na skilu" .
Ale na pozytywniejszej nucie, ostatnio udało mi się wygrać bardzo zażartą potyczkę z paladynką, gdzie mój łotr został w 5 turze na 1 hp i przez kolejne 6(sic!) tur na tym jednym hapeku broniłem się jak Częstochowa przed szwedami , mimo że przeciwnik wrzucił w tym czasie mi. 2x strażnika królów. I to był Hs jakiego tak uwielbiam - oparty na rozsądnym zagrywaniu kartami, przewidywaniu i kontrowaniu gry przeciwnika, a nie na jakieś czaro-dyskotece .
I tak zagram sobie dzisiaj jeszcze trochę. Może w końcu trafi mi się perfekcyjne rozdanie mechamaga, o którym marzę już od jakiegoś czasu ( tj. 2x naganiacz mechów i 2x śniegoczłap na ręce startowej. A jakby pierwszą dobraną kartą był wkurzotron to już by była wisienka na torcie )
Ale na pozytywniejszej nucie, ostatnio udało mi się wygrać bardzo zażartą potyczkę z paladynką, gdzie mój łotr został w 5 turze na 1 hp i przez kolejne 6(sic!) tur na tym jednym hapeku broniłem się jak Częstochowa przed szwedami , mimo że przeciwnik wrzucił w tym czasie mi. 2x strażnika królów. I to był Hs jakiego tak uwielbiam - oparty na rozsądnym zagrywaniu kartami, przewidywaniu i kontrowaniu gry przeciwnika, a nie na jakieś czaro-dyskotece .
I tak zagram sobie dzisiaj jeszcze trochę. Może w końcu trafi mi się perfekcyjne rozdanie mechamaga, o którym marzę już od jakiegoś czasu ( tj. 2x naganiacz mechów i 2x śniegoczłap na ręce startowej. A jakby pierwszą dobraną kartą był wkurzotron to już by była wisienka na torcie )
Sekrety ( z jednym wyjątkiem u Palka ) aktywują się tylko w wrogiej turze. Ice block nie zaskoczy więc na skutek śmierci od obrażeń w twojej rundce.No fajnie sie yogga ustawia ale raz sie zawiodlem, bo wrzucilem go z ice blockiem i mnie wlasna fatyga zabila - chyba ze mialem babola
Fajny jest yogg. rzucasz koło połowy gra na ok 10 czarów, przewaznie usuwa przeciwnikowi stol - wiekszosc czarow jednak rzucana z naszej perspektywy rzadko nas krzywdzi. + draw w srodku gry sie czasem przyda. Ciekawa karta ale wymaga gry pod niego