![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Selekcja Etc 2016
Moderator: swieta_barbara
- swieta_barbara
- habydysz
+1goboss pisze:Brawo Guldur!
Graty!
Myślałem że po Szczyrku chłopaki mnie wezmą, ale jak widać jeszcze muszę się trochę napracować! Cóż nie pozostaje mi nic innego jak udowodnić, że zasługuję na to miejsce ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
![Obrazek](https://cdn.meme.am/instances/500x/68399860.jpg)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Haha, lepiej pisz czym będziesz grał ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
nie no, z całą sympatią do wspomnianych, ale np. Staś to takie mniejsze zło właśnie. Mało gra, wyników nie ma w ogóle na 9the. Czyli jedzie bo może i ma duże doświadczenie. Nikt nie może zarzucić że nie potrafi grać przecież. No ale z czego Marek i Shino mają niby wybierać? Orka na ugorze (czy może ork na ungorze!!)
Kalafior też się nie wykazał póki co![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Oby się udało po prostu. Mam nadzieję że inne kraje też mają takie problemy ze składem.
nie no, z całą sympatią do wspomnianych, ale np. Staś to takie mniejsze zło właśnie. Mało gra, wyników nie ma w ogóle na 9the. Czyli jedzie bo może i ma duże doświadczenie. Nikt nie może zarzucić że nie potrafi grać przecież. No ale z czego Marek i Shino mają niby wybierać? Orka na ugorze (czy może ork na ungorze!!)
Kalafior też się nie wykazał póki co
Oby się udało po prostu. Mam nadzieję że inne kraje też mają takie problemy ze składem.
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Pozostałe dwa miejsca czekają na Ciebie i BobsonaJanus pisze:Graty!Myślałem że po Szczyrku chłopaki mnie wezmą, ale jak widać jeszcze muszę się trochę napracować! Cóż nie pozostaje mi nic innego jak udowodnić, że zasługuję na to miejsce
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Wybranym gratuluję oczywiście.
Kiedyś wzięli kolesia który zagrał przed ETC jeden turniej swoją armią. Tylko 1 - wygrał 2 - oni potem nie ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Ja tylko napiszę, że się zgadzam. Dodam, że z kminami rozp nie próżnowałem i chyba w końcu mam rozpę, która będzie dobra na drużynówkę. Czas na turnieje mi się pechowo układał ostatnio. Wzmożyłem granie i się umawiam w ciągu tygodnia na bitewki. Także don't worryGasior pisze: nie no, z całą sympatią do wspomnianych, ale np. Staś to takie mniejsze zło właśnie. Mało gra, wyników nie ma w ogóle na 9the. Czyli jedzie bo może i ma duże doświadczenie. Nikt nie może zarzucić że nie potrafi grać przecież.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Nie do końca rozumiem niektórych wyborów i chciałbym zapytać skąd takie a nie inne powołania.
Np. Vampiry czyli gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta.
Czy też Bestialsko pominięty Kołata
Z całym szacunkiem i sympatią dla Stasia i Marka ale uważam że tyle starań ile o powołanie w tym sezonie zrobili Michał i Filip zasługuje conajmniej na wyjaśnienie.
Np. Vampiry czyli gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta.
Czy też Bestialsko pominięty Kołata
Z całym szacunkiem i sympatią dla Stasia i Marka ale uważam że tyle starań ile o powołanie w tym sezonie zrobili Michał i Filip zasługuje conajmniej na wyjaśnienie.
![Obrazek](http://i.imgur.com/grCX9wx.jpg)
Ja ci wyjasnie. Kolata odpuscil dlatego ze nie moze jechac. Marek wygral mastera, ja mialem 3 miejsce na drugim. Filip na masterach sie nie pokazal.
Pomijam fakt ze Marek wiedzial ze ja rowniez nie staram sie o kadre.
Pomijam fakt ze Marek wiedzial ze ja rowniez nie staram sie o kadre.
Za to wygrał sporo lokali i dobrze się prezentował na zgrupowaniu kadry. Według mnie to deprymujące zwłaszcza że decyzja już jest ogłoszona mimo tego że zostało jeszcze troche czasu na wybór tak jakby Marek miał aż taką przewage nad Elvisem a moim zdaniem choice was not so obvious.
Jak już pisałem znamy się wszyscy szmat czasu i to co tu napisałem nie jest dyktowane tym że Elvis jest ze mną w klubie i jest to jakieś lobby. Widziałem ile czasu i serca wkładał w przygotowanie Filip i moim zdaniem zasługuje chociaż na kilka zdań wyjaśnienia czego zabrakło ze strony selekcjonerów.
Zresztą Marek wie że bardzo go lubie i nie jest to w żaden sposób przytyk do niego bo moim zdaniem każdy z Waszej trójki by sobie poradził![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Odnośnie tego co napisał Lohost:
Rince i jego sławna dziesiątka raczej odpuścił w tym roku.
Kalesoner szczur królów zawsze groźny i nie bez szans jeśli tylko kadra zechce VS
Janus Snow ogrywał kadłubiaste WDG i być może za późno rerollował na OK. Wciąż młody ale He knows nothing
Chętnie zobaczyłbym powrót sir Dębka miecza poranka najwybitniejszego gracza Bretki w historii Westeros
Jak już pisałem znamy się wszyscy szmat czasu i to co tu napisałem nie jest dyktowane tym że Elvis jest ze mną w klubie i jest to jakieś lobby. Widziałem ile czasu i serca wkładał w przygotowanie Filip i moim zdaniem zasługuje chociaż na kilka zdań wyjaśnienia czego zabrakło ze strony selekcjonerów.
Zresztą Marek wie że bardzo go lubie i nie jest to w żaden sposób przytyk do niego bo moim zdaniem każdy z Waszej trójki by sobie poradził
Odnośnie tego co napisał Lohost:
Rince i jego sławna dziesiątka raczej odpuścił w tym roku.
Kalesoner szczur królów zawsze groźny i nie bez szans jeśli tylko kadra zechce VS
Janus Snow ogrywał kadłubiaste WDG i być może za późno rerollował na OK. Wciąż młody ale He knows nothing
Chętnie zobaczyłbym powrót sir Dębka miecza poranka najwybitniejszego gracza Bretki w historii Westeros
Ostatnio zmieniony 17 maja 2016, o 10:53 przez Lazur, łącznie zmieniany 1 raz.
![Obrazek](http://i.imgur.com/grCX9wx.jpg)
Marek też przegrał wtedy.
Bardzo mi się podobały wyniki Elvisa - naprawdę robiły wrażenie, myślę że ma pecha że gra wampirami i nieco brakuje mu doświadczenia.
Z drugiej strony mamy zwycięzcę DMP, Wicemistrza Świata (najwięcej punktów w zespole), wielokrotnego najlepszego generała Wampirów - zwycięzcę kilku masterow w tym Olsztyna w tym roku. Gracza niezwykle stabilnego, nieocenionego dla kadry przez swoją charakterystykę.
Podpowiem że były rozmowy o potencjalnej zmianie armii ale jak widać przeważylo ogarnie - zmiana armii jak było już kilkakrotnie nie jest najlepszym pomysłem.
Bardzo mi się podobały wyniki Elvisa - naprawdę robiły wrażenie, myślę że ma pecha że gra wampirami i nieco brakuje mu doświadczenia.
Z drugiej strony mamy zwycięzcę DMP, Wicemistrza Świata (najwięcej punktów w zespole), wielokrotnego najlepszego generała Wampirów - zwycięzcę kilku masterow w tym Olsztyna w tym roku. Gracza niezwykle stabilnego, nieocenionego dla kadry przez swoją charakterystykę.
Podpowiem że były rozmowy o potencjalnej zmianie armii ale jak widać przeważylo ogarnie - zmiana armii jak było już kilkakrotnie nie jest najlepszym pomysłem.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
- Elvis is (un)dead
- Oszukista
Chyba nie jedyny, bo z tego co pamiętam z Markiem zaliczyłem 15:5Gasior pisze:jakby patrząc tylko na to co piszesz, to podpowiem że Marek również wygrał sporo lokali, a Elvis jako jedny wampir na zgrupowaniu przegrał jedną grę
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)