Hearthstone

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
oczko
Falubaz

Re: Hearthstone

Post autor: oczko »

p******le taką sprawiedliwość :x
Obrazek

Awatar użytkownika
oczko
Falubaz

Ale miałem przed chwilą grę :P Jako że jak już wspominałem nie mam żadnej użytecznej legendy z dodatku pogrywam se ostatnio renolockiem. Sytuacja na stole - gram z priestem na 27 życiach, ma kairna i tą laskę co leczy za 5. Ja stoję na 3 życiach i mam cairna i vendora. Jego tura - wrzuca tego minionka cthuna co zadaje 2 obrażenia we mnie i zabija Kairna(->agonia). na ręce mam leeroya i faceless manipulatora potanionych. sierżanta. i jakieś gówna. Myślę se - jedyna nadzieja w reno. W tym momencie dochodzi mi soulfire :mrgreen: liczę obrażenia 8+8(leroy, grubiański sierżant i faceless) + 7 które mam na stole+ soulfire. hmmm Chyba lethal :shock:
Edit : z tej samej gry. Mam na stole doomseyera i thaurisana, przeciwnik coś tam, koło 6 obrażeń. rzuca cthuna 15/15- zabija thaurisana, doomsayer 0 obrażeń =D>
Obrazek

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

Wszedłem sobie właśnie na arenę. Wybrałem sobie szamana. I pierwsze rozdanie, 3 legendy. Do wyboru Justykariuszka, Mełko i Nozdromu #-o . Ostatnim rozdaniem też były legendy - Mogor, Eydis i Rwij #-o #-o .

Serio miałem ochotę cisnąć klawiaturą przez okno :evil: .
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
oczko
Falubaz

z pierwszej bez wachania biorę Justykariuszkę z drugiej chyba mogora. Choć nozdormu również fajny
Obrazek

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

Eydis to po prostu dobry 3 drop dla tempa, wcale nie musi się niesamowicie ze spellami combować.
Obrazek

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

z pierwszej bez wachania biorę Justykariuszkę
Tyle że dla szamana justykariuszka ma chyba najmniejszą użyteczność, bo na pewno nie na takim poziomie jak robi grę dla kapłana czy wojaka. Fakt, że do ręki na 8 gier ( zrobiłem 5-3 ) wskoczyła mi RAZ też raczej nie pomógł :P .
Eydis to po prostu dobry 3 drop dla tempa, wcale nie musi się niesamowicie ze spellami combować.
Owszem i do tego nawet mi się całkiem sprawdzała. Kombowania za dużo nie było delikatnie mówiąc, bo zaklęć do talii gra mi poskąpiła przeokrutnie - okazja do wzięcia jakiegokolwiek trafiła się całe TRZY razy :P . Ale raczej piję do tego że 3 mana mobków z 3/4 w grze parę jest, a w nader rzadki slot na legendę wolałbym dostać coś no, użyteczniejszego. Tym bardziej, że natykałem się na inne legendy i to zdecydowanie lepsze ( np. ostatnia gra - palek z N'zrotem i zmutowanym muklą :P ).
Mad Mike pisze:
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara

Awatar użytkownika
oczko
Falubaz

Ok, przestaję narzekać. Wczoraj w jednej paczce z areny trafiłem 3 legendy, żadnej jeszcze nie miałem :mrgreen:
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Bez screena to se mozesz :)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
oczko
Falubaz

Z komórki ciężko zrobić screena
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

No mnie sotatnio ktos pokazal ze lekko ale spoko spoko :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Lekko bardzo :D

pics or it didn't happen :D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

3 legendy z jednej paczki to byłby mega fart (no nie największy możliwy, bo tym było by 5 złotych legend, na co szanse wynoszą jakieś 1 do 3.200.000.000 :mrgreen: ). Ale mega fart jest jeszcze lepszy jak jest czymś potwierdzony ;) .

Ps - jak zapatrywania na nową bójkę ? Łączenie dwóch klas, nawet mimo losowych talii bardzo mi się podoba :) .
Mad Mike pisze:

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Kolejne randomium... jak w pierwszej turze masz na ręce garosha, 2 x bonus +3 dla zranionego miniona i broń macke to i tak jest pograne niezależnie od drugiej klasy.
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Nie cierpię takich losówek. Jeden win i koniec. Tylko trza go wygrać. Na razie 0:4.

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Jedni nie cierpią losówek, inni właśnie je preferują ( bo nie trzeba się trudzić budowaniem talii ). Mi na razie szczęście całkiem dopisuje, najzabawniejszym kombo do tej pory był koń rafał na łowcy :) .
Mad Mike pisze:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

5-0

polecam huntera w dowolnej kombinacji, przewaznie dostjaesz cos aggro i sie cieszysz

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

U mnie bardzo nie szło. Wygrałem dopiero piątą czy szóstą grę, a to tylko dlatego, że Priest po przeciwnej stronie stołu poddał się jak zobaczył swoje karty.

minority
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: minority »

U mnie wygrana za pierwszym razem,druid w połączeniu z warriorem działa lepiej niż można się spodziewać

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Paladyn + druid, albo +mag jest też całkiem wpytkę. Miałem quest na 5 gier paladyna, zrobiłem w bójce 5/7.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

https://www.twitch.tv/p4wnyhof

koles streamuje f2p próbe na azjatyckim serwerze wbicia legendy.

okolo 35 packow otwartych, 4 legendy, zero wydania kasy, 4 ranga ;]

da sie? da ;]
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

ODPOWIEDZ