Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
p******le taką sprawiedliwość
Ale miałem przed chwilą grę Jako że jak już wspominałem nie mam żadnej użytecznej legendy z dodatku pogrywam se ostatnio renolockiem. Sytuacja na stole - gram z priestem na 27 życiach, ma kairna i tą laskę co leczy za 5. Ja stoję na 3 życiach i mam cairna i vendora. Jego tura - wrzuca tego minionka cthuna co zadaje 2 obrażenia we mnie i zabija Kairna(->agonia). na ręce mam leeroya i faceless manipulatora potanionych. sierżanta. i jakieś gówna. Myślę se - jedyna nadzieja w reno. W tym momencie dochodzi mi soulfire liczę obrażenia 8+8(leroy, grubiański sierżant i faceless) + 7 które mam na stole+ soulfire. hmmm Chyba lethal
Edit : z tej samej gry. Mam na stole doomseyera i thaurisana, przeciwnik coś tam, koło 6 obrażeń. rzuca cthuna 15/15- zabija thaurisana, doomsayer 0 obrażeń
Edit : z tej samej gry. Mam na stole doomseyera i thaurisana, przeciwnik coś tam, koło 6 obrażeń. rzuca cthuna 15/15- zabija thaurisana, doomsayer 0 obrażeń
- Infernal Puppet
- Masakrator
Wszedłem sobie właśnie na arenę. Wybrałem sobie szamana. I pierwsze rozdanie, 3 legendy. Do wyboru Justykariuszka, Mełko i Nozdromu . Ostatnim rozdaniem też były legendy - Mogor, Eydis i Rwij .
Serio miałem ochotę cisnąć klawiaturą przez okno .
Serio miałem ochotę cisnąć klawiaturą przez okno .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Tyle że dla szamana justykariuszka ma chyba najmniejszą użyteczność, bo na pewno nie na takim poziomie jak robi grę dla kapłana czy wojaka. Fakt, że do ręki na 8 gier ( zrobiłem 5-3 ) wskoczyła mi RAZ też raczej nie pomógł .z pierwszej bez wachania biorę Justykariuszkę
Owszem i do tego nawet mi się całkiem sprawdzała. Kombowania za dużo nie było delikatnie mówiąc, bo zaklęć do talii gra mi poskąpiła przeokrutnie - okazja do wzięcia jakiegokolwiek trafiła się całe TRZY razy . Ale raczej piję do tego że 3 mana mobków z 3/4 w grze parę jest, a w nader rzadki slot na legendę wolałbym dostać coś no, użyteczniejszego. Tym bardziej, że natykałem się na inne legendy i to zdecydowanie lepsze ( np. ostatnia gra - palek z N'zrotem i zmutowanym muklą ).Eydis to po prostu dobry 3 drop dla tempa, wcale nie musi się niesamowicie ze spellami combować.
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Bez screena to se mozesz
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
No mnie sotatnio ktos pokazal ze lekko ale spoko spoko
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Infernal Puppet
- Masakrator
3 legendy z jednej paczki to byłby mega fart (no nie największy możliwy, bo tym było by 5 złotych legend, na co szanse wynoszą jakieś 1 do 3.200.000.000 ). Ale mega fart jest jeszcze lepszy jak jest czymś potwierdzony .
Ps - jak zapatrywania na nową bójkę ? Łączenie dwóch klas, nawet mimo losowych talii bardzo mi się podoba .
Ps - jak zapatrywania na nową bójkę ? Łączenie dwóch klas, nawet mimo losowych talii bardzo mi się podoba .
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie cierpię takich losówek. Jeden win i koniec. Tylko trza go wygrać. Na razie 0:4.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Jedni nie cierpią losówek, inni właśnie je preferują ( bo nie trzeba się trudzić budowaniem talii ). Mi na razie szczęście całkiem dopisuje, najzabawniejszym kombo do tej pory był koń rafał na łowcy .
5-0
polecam huntera w dowolnej kombinacji, przewaznie dostjaesz cos aggro i sie cieszysz
polecam huntera w dowolnej kombinacji, przewaznie dostjaesz cos aggro i sie cieszysz
https://www.twitch.tv/p4wnyhof
koles streamuje f2p próbe na azjatyckim serwerze wbicia legendy.
okolo 35 packow otwartych, 4 legendy, zero wydania kasy, 4 ranga ;]
da sie? da ;]
koles streamuje f2p próbe na azjatyckim serwerze wbicia legendy.
okolo 35 packow otwartych, 4 legendy, zero wydania kasy, 4 ranga ;]
da sie? da ;]
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"