Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Re: Hearthstone
Jak się gra codziennie po kilka godzin od 3+ lat to jasne, że się da. x)
Akurat cthun druid jest totalnie najtansza dzialajaca opcja. Z podstawowych pakietow i z nowego dodatku zrobilem talie mojemu 9 letniemu bratu ktory nie za bardzo kuma ta gre i mlody sam chyba do 15 ranki doszedl, a co dopieor mowiac o wyjadaczach.
ramp druid jest strasznie słaby może i dobry do 15 poziomu ale wątpię aby zdał egzamin dalej
A zoo warlock to przepraszam jakie ma drogie karty :0 dajesz 2 rakietki za doomguardów i prawie same commoniki
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
i po co hateujesz czlowieka? zal ci?Dancaarkiiel pisze:Jak się gra codziennie po kilka godzin od 3+ lat to jasne, że się da. x)
ja uważam ze fajnie ze sie da to zrobic ;]
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
- Dancaarkiiel
- Falubaz
Czego ma być mi żal, wirtualnych punktów w grze karcianej? xDAldean pisze:i po co hateujesz czlowieka? zal ci?Dancaarkiiel pisze:Jak się gra codziennie po kilka godzin od 3+ lat to jasne, że się da. x)
ja uważam ze fajnie ze sie da to zrobic ;]
Stwierdziłem zwyczajnie, że jak ktoś w to gra x lat to ma pewne umiejętności. Trochę luzu plis.
Chyba też nie do końca wiesz co oznacza ten "hating".
Jesli masz sylvane i raga ( ktora to dwojke uwazam, za najbardziej uniwersalna) to polecilbym:
1. Nzotha (prawie do kazdego deku pasuje poza aggro i w kazdej klasie juz go widzialem)
2. Jesli rozwazasz granie na cthunie w roznych wersjach to na pewno blizniaki
3. Z ogolnych do wszystkich nacji czesto granych to chyba tyle, bo reszta to juz bardziej klasowe.
1. Nzotha (prawie do kazdego deku pasuje poza aggro i w kazdej klasie juz go widzialem)
2. Jesli rozwazasz granie na cthunie w roznych wersjach to na pewno blizniaki
3. Z ogolnych do wszystkich nacji czesto granych to chyba tyle, bo reszta to juz bardziej klasowe.
z neutralnych Harison jones, imperator (kupić przygodę), reno jakson (kupić przygodę), brann miedziobrody (przygoda), alextraza, yasera,
z klasowych nr 1 to tyrion fordring, potem edvin van cleef, gromasz,
IMHO na początku lepiej zdobywać karty standardowe bo dodatki rotują
z klasowych nr 1 to tyrion fordring, potem edvin van cleef, gromasz,
IMHO na początku lepiej zdobywać karty standardowe bo dodatki rotują
Nzoth zdecydowanie, ziemas ma racje, kazdy deck poza aggro pasuje
Jak wolisz aggro to leroy - ale ze masz sylvane i raga, to birzesz nzotha i wszystko zlozysz
Jak wolisz aggro to leroy - ale ze masz sylvane i raga, to birzesz nzotha i wszystko zlozysz
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
A dla aggro huntera co polecacie?
Do Aggro huntera z legend to leeroy w sumie tylko.
- Infernal Puppet
- Masakrator
IMHO może być. To jedna z tych losówek, co nie wymagają specjalnie pomyślunku, a raczej szczęścia, ale mimo wszystko da się grać bez większych zgrzytów. Przynajmniej można się pobawić mnogimi legendami, i nie dominuje żadna z klas. Tylko jakoś podejrzanie często trafiał mi się zmutowany mukla ( 8 razy na 15 rundek ).
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.