[Kraków] 11.06 VETO, 3 bitwy, 1200 pkt
Re: [Kraków] 11.06 VETO, 3 bitwy, 1200 pkt
Mam akurat wolne wtedy, więc jako początkujący wpadnę poprzyglądać się trochę.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
wez sobie pacynki to sobie zagrasz i wten sposob sie szybciej nauczyszShady19911 pisze:Mam akurat wolne wtedy, więc jako początkujący wpadnę poprzyglądać się trochę.
Pozdrawiam
Albo_Albo pisze:wez sobie pacynki to sobie zagrasz i wten sposob sie szybciej nauczyszShady19911 pisze:Mam akurat wolne wtedy, więc jako początkujący wpadnę poprzyglądać się trochę.
Pozdrawiam
Dokładnie - to jest turniej z myślą o początkujących - poza tym to idealna pora żeby dołączyć bo wszyscy uczą się zasad
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Niestety nie wszystko sklejone jeszcze, bo teraz miałem 3 dni po 12h w pracy i nie wyrobię się już do 11
wez co masz jak cos to sie zrobi jakies proxyShady19911 pisze:Niestety nie wszystko sklejone jeszcze, bo teraz miałem 3 dni po 12h w pracy i nie wyrobię się już do 11
betonia sie dobrze wiaze z imperium
Niestety...nienawidze zmiany planów na ostatnią chwilę...NIestety nie dam rady
Chcialbym ale wlasnie zmienily mi sie plany i musze jechac, sila wyzsza.... shit, z lekkim spoznieniem ale moze sie udaLaik pisze:wpadnij poogladac po prostuShady19911 pisze:Niestety...nienawidze zmiany planów na ostatnią chwilę...NIestety nie dam rady
Bardzo dziękuję za turniej - mam nadzieje że bawiliscie się świetnie
Wyniki;
1. Laik SE
2. Albo Albo HE
3. ZielonySkaven VS
4. Dibo KOE
5. Baszut OK
6. Glonojad KOE
7. SkavenLord VS
8. Rusek ID
Następny turniej odbędzie się znowu na 1200 pkt - najpewniej 9 Lipca (musze to potwierdzić z Piotrem jeszcze)
Wyniki;
1. Laik SE
2. Albo Albo HE
3. ZielonySkaven VS
4. Dibo KOE
5. Baszut OK
6. Glonojad KOE
7. SkavenLord VS
8. Rusek ID
Następny turniej odbędzie się znowu na 1200 pkt - najpewniej 9 Lipca (musze to potwierdzić z Piotrem jeszcze)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.