Reprezentacja Polski na ETC 2016
Moderator: swieta_barbara
Reprezentacja Polski na ETC 2016
Po wielogodzinnych rozmowach i analizach przedstawiamy wybrany przez nas skład na rok 2016.
Jeśli ktoś czuje się poszkodowany bo go nie ma w teamie to postaramy się odpowiedzieć na wszystkie pytania.
Wierzymy, że taki skład, zapewni Polsce złoto w tym roku!
Reprezentacja Polski na ETC 2016 w Atenach, prezentuje się następująco:
1) Piotr Borowski
2) Tomasz Gęgotek
3) Marek Gmyrek
4) Konrad Krystecki
5) Piotr Kuczyński
6) Paweł Prusaczyk
7) Michał Rusinek
Stanisław Scheiner
Coach:
1. Marcin Szlasa-Rokicki © (main)
2. Tomasz Tutaj
Armii chyba nie trzeba podawać, bo są znane wszystkim.
Pozdrawiamy
Michał i Marek
Jeśli ktoś czuje się poszkodowany bo go nie ma w teamie to postaramy się odpowiedzieć na wszystkie pytania.
Wierzymy, że taki skład, zapewni Polsce złoto w tym roku!
Reprezentacja Polski na ETC 2016 w Atenach, prezentuje się następująco:
1) Piotr Borowski
2) Tomasz Gęgotek
3) Marek Gmyrek
4) Konrad Krystecki
5) Piotr Kuczyński
6) Paweł Prusaczyk
7) Michał Rusinek
Stanisław Scheiner
Coach:
1. Marcin Szlasa-Rokicki © (main)
2. Tomasz Tutaj
Armii chyba nie trzeba podawać, bo są znane wszystkim.
Pozdrawiamy
Michał i Marek
Talladil mym prorokiem
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Co do mnie to jest to również po części moja decyzja i wiele godzin przegadanych z Markiem i Michałem. Starość nie radość i nie mam już tyle czasu, aby intensywnie ćwiczyć, do tego sobotni doktorat zabiera mi czas na mastery, tak jak te dwa ostatnie. Nie jest to też taki mój sezon jak niektóre inne, kiedy czułem grę i przeciwników, co jest bardzo ważne.JarekK pisze:Gratulacje dla wszystkich, którzy są w kadrze! Mam nadzieję, że przywieziecie złoto!
Takie pytanko. Co zaważyło na braku Lipka w kadrze i opuszczeniu jej przez Kalafiora?
Demony to nie jest najlepszy pick (są lepsze), a do chadecji jest świetny młody kierowca. Zacząłem ogrywanie mumii, które imo są bardzo fajne, ale były uzasadnione obawy, że nie zdąże tego ograć przez natłok innych obowiązków i trzeba było zachować się racjonalnie, a nie egoistycznie.
Bardzo się cieszę, że moje miejsce zajmuje Janus - osoba młoda, zdolna, z dobrym sezonem. Sam miałem jakiś udział w rozwoju tego talentu i cieszę się, że będzie miał okazję zaprezentować go na scenie międzynarodowej.
Swoim doświadczeniem zaś obiecałem wspomóc chłopaków na miejscu, przy pairingach, budując atmosferę i mając swoje 5 minut co bitwę
Bardzo dziękuję za zaufanie i szacunek jaki chłopaki mi okazali, doceniając to co robiłem dla Kadry do tej pory. Dziękuję też za opaskę kapitańską - obiecuję dumnie przyłożyć się do Polskiej wygranej.
Pozdrawiam i dzieki wszystkim tym, którzy wspierali i mnie i resztę naszego teamu!
Marcin
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Lazur pisze:Jak ostatni Master wpłynął na wybór składu bo z tego co widze to lepiej było nie jechać
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- swieta_barbara
- habydysz
Gratulacje dla wybranych i do zobaczenia na zgrupowaniu.
Jakby inne kadry was z tego nie znały i jakby dane nie były dostępne w ogólnopolskim rankingu - nie tylko wasze nicki i armie, ale też wyniki z turniejów Gdzie np. doskonale widać kiedy zmienili i jaka armią grają teraz tacy nieznani opinii europejskiej gracze jak Randomus czy Zmieniacz Teamu Na Drugi Dzień
Zdecydowanie przesadzacie z tą całą tajnością, zwłaszcza kiedy szmat europy swoje karty odkryl na ETC Warmup czy jak się ten turniej duński zwie. Jest też parę dużych turniejów z Niemiec i Włoch gdzie rozpiski były dostępne i jakoś korona im z głowy nie spadła. Straty w postaci aktywnego kontaktu ze środowiskiem i stymulowania życia na forum swoimi raportami (po Gorzowie ostatecznie wrzucił tylko furek) to trochę marnowanie potencjału walki o kadrę ETC jako czynnika motywującego środowisko do samorozwoju.
No ale faktycznie, we wtorek wszystkiego się dowiemy, a jeszcze więcej dowiemy się 9 sierpnia - czy w Europie nie xerują polskich rozpisek ze względu na fenomenalną taktykę informacyjną polskich selekcjonerów, czy może dlatego, że uważają swoje złożenia za lepsze
Żeby nie było, raczej krytycznie odnoszę się do całego procesu wyboru kadry, aktualnie wypisywanie tylko nazwisk (poza komicznym wręcz założeniem, że zagraniczni wejdą na forum i rozpoznają tak nic nie mówiące ksywki jak randomus ALE nie wejdą na ranking gdzie wszystko mają podane na tacy) jest konsekwencją przyjętych przez was założeń minimalnego kontaktu kadry i selekcji ze środowiskiem.
Pozdrawiam i życzę powodzenia - fajna kadra, sporo debiutów, połowa kadry to świeżynki, a połowa to jeden cały klub (układziki układziki ^^) i uważam, że niezależnie od wyniku odwaliliście fajną robotę i daliście wyraźny znak, ze wystarczy grac by się dostać. Za rok będzie co prawda trudniej - bo podobno stare gwiazdy przestaną udawać, że przesuwanie plastikowych stateczków to jakiekolwiek wyzwanie - ale i tak wybór kadry przyjemnie obserwowało się na ekraniku mojego messengera
Zdecydowanie przesadzacie z tą całą tajnością, zwłaszcza kiedy szmat europy swoje karty odkryl na ETC Warmup czy jak się ten turniej duński zwie. Jest też parę dużych turniejów z Niemiec i Włoch gdzie rozpiski były dostępne i jakoś korona im z głowy nie spadła. Straty w postaci aktywnego kontaktu ze środowiskiem i stymulowania życia na forum swoimi raportami (po Gorzowie ostatecznie wrzucił tylko furek) to trochę marnowanie potencjału walki o kadrę ETC jako czynnika motywującego środowisko do samorozwoju.
No ale faktycznie, we wtorek wszystkiego się dowiemy, a jeszcze więcej dowiemy się 9 sierpnia - czy w Europie nie xerują polskich rozpisek ze względu na fenomenalną taktykę informacyjną polskich selekcjonerów, czy może dlatego, że uważają swoje złożenia za lepsze
Żeby nie było, raczej krytycznie odnoszę się do całego procesu wyboru kadry, aktualnie wypisywanie tylko nazwisk (poza komicznym wręcz założeniem, że zagraniczni wejdą na forum i rozpoznają tak nic nie mówiące ksywki jak randomus ALE nie wejdą na ranking gdzie wszystko mają podane na tacy) jest konsekwencją przyjętych przez was założeń minimalnego kontaktu kadry i selekcji ze środowiskiem.
Pozdrawiam i życzę powodzenia - fajna kadra, sporo debiutów, połowa kadry to świeżynki, a połowa to jeden cały klub (układziki układziki ^^) i uważam, że niezależnie od wyniku odwaliliście fajną robotę i daliście wyraźny znak, ze wystarczy grac by się dostać. Za rok będzie co prawda trudniej - bo podobno stare gwiazdy przestaną udawać, że przesuwanie plastikowych stateczków to jakiekolwiek wyzwanie - ale i tak wybór kadry przyjemnie obserwowało się na ekraniku mojego messengera
Kuc jak Ty nic nie ogarniasz to to jest smutne. Oczywiscie, ze w przypadku rozp standardowych nie ma to to najmniejszego znaczenia. To ma wpływ na rozpy na patencie. To, że są krasie na 3 królach, he na 3 feniksach a vc na samych eterykach to wazna informacja.
Ale plewne te rozpiski na euro. Jedyna ciekawa rozpa he to włosi na 3 hero sloopach. Reszta ma takie błędy na poziomie rozpy, ze koniec.