EURO 2016 w piłkę nożną
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: EURO 2016 w piłkę nożną
Przyznam, że jestem w szoku Teraz kwestia czy Włochy ograją Niemcy a Islandia czy wydyma Francję...ehh ciekawie jest
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Cóż Italia czy Germania dla mnie obojętne lubię obie drużyny. Może ostatnio bardziej włochy ale mam nadzieję że po złupieniu Anglii wikingowie powtórzą to samo z Francją jak to drzewiej bywało ale raczej mało prawdopodobne( z drugiej strony pewnie to samo mówiono o Anglii jako ich przeciwniku)
Piękna sprawa, ćwoki do domu, RH zrezygnował (podobno), bo niezrozumiałe jest dla mnie jak taki debil zdobył tę posadę.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Czekam na rezygnacje trenera hiszpaniSiweusz pisze:Piękna sprawa, ćwoki do domu, RH zrezygnował (podobno), bo niezrozumiałe jest dla mnie jak taki debil zdobył tę posadę.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
VdB swoje sukcesy ma, Hiszpania odpadła z Włochami (bezbłędnymi ), Gokish, to chyba nie ta półka do porównania.Gokish pisze:Czekam na rezygnacje trenera hiszpaniSiweusz pisze:Piękna sprawa, ćwoki do domu, RH zrezygnował (podobno), bo niezrozumiałe jest dla mnie jak taki debil zdobył tę posadę.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Siweusz chyba jednak na Pana już pora
2 lata temu wstyd na mistrzostwach. Teraz? Bezbarwna gra przez całe mistrzostwa magiczne granie przestało działać nowy trener musi być.
2 lata temu wstyd na mistrzostwach. Teraz? Bezbarwna gra przez całe mistrzostwa magiczne granie przestało działać nowy trener musi być.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Gokish pisze:Siweusz chyba jednak na Pana już pora
Możesz mówić mi Siwy, jak wszyscy battlowcy.
Imho źle mnie rozumiesz, ja nie twierdzę, że VdB powinien utrzymać posadę, długo już tam jest, może za długo. Ale RH to przy nim cienias, wafel, chłopak do bicia i koleś, który nie dostałby roboty w żadnym kraju Europy wschodniej. Plus Bałkany, Rosja, Grecja i kraje skandynawskie. Pozostaje mu Afryka i Chiny. I tylko to próbuję zaakcentować.
Idąc dalej w dyskusji, jeszcze nie myślałem, kto mógłby zastąpić VdB. Ale jeśli chciałbyś podzielić się własnymi przemyśleniami, to ja chętnie posłucham.
PS. błagam, tylko bez takich jak Bielsa albo Martimo.
Pozdro.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ponoć ... Wenger ... Hmmm. Angole mają sentyment do oldboyów....Siweusz pisze:
Idąc dalej w dyskusji, jeszcze nie myślałem, kto mógłby zastąpić VdB. Ale jeśli chciałbyś podzielić się własnymi przemyśleniami, to ja chętnie posłucham.
Pozdro.
smiejagreg pisze:Ponoć ... Wenger ... Hmmm. Angole mają sentyment do oldboyów....Siweusz pisze:
Pozdro.
W maskę jeża, Grzesiu, gdzie się podziewałęś? Wbijaj częściej.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Życie usiłowało mnie złamać... Na szczęście obyło się tylko na rezygnacji z figsów i zmianie trybu życiaSiweusz pisze:smiejagreg pisze:Ponoć ... Wenger ... Hmmm. Angole mają sentyment do oldboyów....Siweusz pisze:
Pozdro.
W maskę jeża, Grzesiu, gdzie się podziewałęś? Wbijaj częściej.
Patrzę tak sobie na te mistrzostwa i zadziwiają mnie Włosi mimo wszystko. Niemcy-Włochy to może przedwczesny finał tych ME. A nasi? Cóż - jutro będziemy mądrzejsi, w sumie Helweci dali nam popalić i mam sporo obaw co do jutrzejszego meczu. Ale wierzę, że jednak dadzą radę. Mina Żelka byłaby bezcenna ...
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
mimo że Naszym kibicuję to mam bardziej pesymistyczne nastawienie 2:0 lub 2:1 dla Portugalii. Oni mają Naniego i Żelardo obaj w ataku, u nas atak kuleje bo Lewandowskiemu nie mają nasi wprawy podawać.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Ten spam jaki Polacy robią Pazdanem na profilu portugalskiego żelusia bezcenne
- wind_sower
- Masakrator
żeby później tylko nie było jak z plakatem Argentyny....
a po meczu
a po meczu
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
- Big Boss M.
- Falubaz
Niestety coś czuje że na tym nasza przygoda się skończy. 1;1 lub 2;2 w regulaminowym czasie ale dostaniemy gola w dogrywce.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
- Big Boss M.
- Falubaz
Powiem szczerze, gra Polski podoba mi się jak rzadko, w ataku odważnie, i pomysłowo, w obronie wmiarę ok, 1 błąd i się zemścił, ale póki co IMO Polska na tle Portugalii zdecydowanie na +!