WE Lord

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Lesthad
Mudżahedin

WE Lord

Post autor: Lesthad »

Z powodu naglego i duzego zapotrzebowania na $ :D Chyba leci pod sprzedaz :wink:
Obrazek
To jest jesienny schemat , wood elfy nie zawsze maja u siebie wiosne i zielone kolorki :D
EDIT: Lepsze zdjecia by Kurka
Ostatnio zmieniony 5 gru 2007, o 20:33 przez Lesthad, łącznie zmieniany 2 razy.

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Absolutnie nie podobaja mi sie uzyte kolory. Takie blotnisto-bagniste i ta ostra czerwien. Po czesci napewno jest to wina zdjec, bo sa dosc ciemne. Jak sie postarasz o lepsze to miniaturka zapewne zyska.

Do obrobki fotek natomiast polecam narzedzie o sprytnej nazwie różdżka, a nie gumka :wink:

Lesthad
Mudżahedin

Obrabialem lassem w photoshopie , bo rozdza nie wylapywala calych modeli , a pozniej rozmywalem ostre krawedzie :D , Kolory sa jesienne , pomarancz ,czerwien , malo brazu .

Awatar użytkownika
Dwalthrim
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Dwalthrim »

Raptaparat pisze:Absolutnie nie podobaja mi sie uzyte kolory. Takie blotnisto-bagniste i ta ostra czerwien.
Podpinka.
Ta czerwień kiepsko kontrastuje z tym brązem. Zielony wygladałby o niebo lepiej. Poza tym czerwony to taki mało woodelficki kolor, mający niewiele wspólnego z leśnym kamuflażem. No ale to Twój Lesthad model i dobór barw :wink:
Obrazek

"JAH RASTAFARAI-SIGMAR HELDENHAMMER EMPEROR I!!!"

Awatar użytkownika
Siemek
Chuck Norris

Post autor: Siemek »

Z powodu naglego i duzego zapotrzebowania na $ Chyba leci pod sprzedaz
z calym szacunkiem do twoich umiejetnosci...ale wydaje mi sie ze bedziesz musial wziasc dziegi z innego zrodla,bo za ta prace duzo nie dostaniesz :? akurat kolory do ktorych Ktos sie przyczepil podobaja mi sie jako oderwanie od monotoni-zielen-braz-braz-zielen,ale technicznie cieniutko :? metaliki mi sie nie podobaja,skora to samo,praca jest niezla ale wydaje mi sie ze jezeli wezmiesz za nia tyle co zaplaciles za tego lorda to bedzie dobrze...
pzdr

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Eee tam, jak juz zaczelismy to rozj.my temat do konca :badgrin:

Lesthad
Mudżahedin

Za tego lorda nie dalem nic , czyli kazda cena mnie zadowala :D Zrobilem przeglad niepotrzebnych figurek i mam zamiar posprzedawac .

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Bardzo nie lubię wyręczać modów, ale czasem trzeba zareagować szybko...
http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php?p=143321#143321
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Phoenix
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Phoenix »

O reety ludzie komentują figurkę i sie wypowiadaja pod nią, nie bedziemy przecież szukać każdego tematu który sie tu rozwinie po całym forum. . . ;| Wyluzujta trochę

A co do figurki, to może kolory i wyszły jesienne, ale za to bardzo płaskie. Nie podoba mi się motyw tej broni. Poza tym na stole pewnie prezentuje się ok, a to wystarczy :)

ODPOWIEDZ