Z powodu naglego i duzego zapotrzebowania na $ Chyba leci pod sprzedaz
To jest jesienny schemat , wood elfy nie zawsze maja u siebie wiosne i zielone kolorki
EDIT: Lepsze zdjecia by Kurka
WE Lord
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Absolutnie nie podobaja mi sie uzyte kolory. Takie blotnisto-bagniste i ta ostra czerwien. Po czesci napewno jest to wina zdjec, bo sa dosc ciemne. Jak sie postarasz o lepsze to miniaturka zapewne zyska.
Do obrobki fotek natomiast polecam narzedzie o sprytnej nazwie różdżka, a nie gumka
Do obrobki fotek natomiast polecam narzedzie o sprytnej nazwie różdżka, a nie gumka
Podpinka.Raptaparat pisze:Absolutnie nie podobaja mi sie uzyte kolory. Takie blotnisto-bagniste i ta ostra czerwien.
Ta czerwień kiepsko kontrastuje z tym brązem. Zielony wygladałby o niebo lepiej. Poza tym czerwony to taki mało woodelficki kolor, mający niewiele wspólnego z leśnym kamuflażem. No ale to Twój Lesthad model i dobór barw
"JAH RASTAFARAI-SIGMAR HELDENHAMMER EMPEROR I!!!"
z calym szacunkiem do twoich umiejetnosci...ale wydaje mi sie ze bedziesz musial wziasc dziegi z innego zrodla,bo za ta prace duzo nie dostaniesz akurat kolory do ktorych Ktos sie przyczepil podobaja mi sie jako oderwanie od monotoni-zielen-braz-braz-zielen,ale technicznie cieniutko metaliki mi sie nie podobaja,skora to samo,praca jest niezla ale wydaje mi sie ze jezeli wezmiesz za nia tyle co zaplaciles za tego lorda to bedzie dobrze...Z powodu naglego i duzego zapotrzebowania na $ Chyba leci pod sprzedaz
pzdr
Bardzo nie lubię wyręczać modów, ale czasem trzeba zareagować szybko...
http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php?p=143321#143321
http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php?p=143321#143321
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
O reety ludzie komentują figurkę i sie wypowiadaja pod nią, nie bedziemy przecież szukać każdego tematu który sie tu rozwinie po całym forum. . . ;| Wyluzujta trochę
A co do figurki, to może kolory i wyszły jesienne, ale za to bardzo płaskie. Nie podoba mi się motyw tej broni. Poza tym na stole pewnie prezentuje się ok, a to wystarczy
A co do figurki, to może kolory i wyszły jesienne, ale za to bardzo płaskie. Nie podoba mi się motyw tej broni. Poza tym na stole pewnie prezentuje się ok, a to wystarczy