Reprezentacja Polski na ETC 2016
Moderator: swieta_barbara
Re: Reprezentacja Polski na ETC 2016
DL mają podobną akcję. Jeszcze do tego to strzela z MoC
Scourge of Wrath, Elexir of Souls, Eternal Sword, Neverending Fury, Shackles of Reality, 580pts
Harbinger of Change, General, lvl 1 path of change, Blazing Chariot, Hellish crown, 225pts
Harbinger of Change, lvl 1 path of change, Blazing Chariot, Token of Change, 220pts
Harbinger of Change, lvl 1 path of change, Blazing Chariot, Skull of Cacophrax, 215pts
10 Horrors, Champion, Standard Bearer, 160pts
30 Sirens, Standard Bearer, gleaming icon, 310pts
5 Furies, 70pts
5 Furies, 70pts
8 Igniters, Champion, 220pts
Blazing Chariot, 135pts
Blazing Chariot, 135pts
Scourge of Wrath, Elexir of Souls, Eternal Sword, Neverending Fury, Shackles of Reality, 580pts
Harbinger of Change, General, lvl 1 path of change, Blazing Chariot, Hellish crown, 225pts
Harbinger of Change, lvl 1 path of change, Blazing Chariot, Token of Change, 220pts
Harbinger of Change, lvl 1 path of change, Blazing Chariot, Skull of Cacophrax, 215pts
30 Sirens, Standard Bearer, gleaming icon, 310pts
5 Furies, 70pts
5 Furies, 70pts
8 Igniters, Champion, 220pts
Blazing Chariot, 135pts
Blazing Chariot, 135pts
We can't stop here. This is bat country.
Szału nie ma. Widać, że udało się uchronić te bezcenne wychwalane przez Furiona patentyJanus pisze:Dobra dobra, teraz powiedzcie jak oceniacie Polskie rozpy
Ruska rozpa wochu fajnie sciska, pogralismy to i sama przyjemnosc
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Bo ja wiem, tylko 3 armie odstaja od średniej na plus i na minus. Chociaż widać że Europa nie doceniła odpowiednio takich gwiazd polskiej mety jak CHD i WE.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Siła armii to tylko jeden z czynników określających jej popularność na ETC.Glonojad pisze:No cóż, 22 do 3 to bez wątpienia spektakularna porażka 9 Ery i jej autorytarno-komitetowego podejścia do tematu.
Inne to: czy jest kierowca oraz czy dana armia pokrywa się z koncepcją drużyny.
Może 22 do 3 o czymś świadczy. Może nie.
Jedyne co wiem to to, że jak gram z topowym graczem to mam w nosie jaką armią on gra, bo od każdej mogę dostać w tubę jak zagram jak berło.
pozdrawiam
Furion
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Trzeba się zgodzić.Furion pisze:Siła armii to tylko jeden z czynników określających jej popularność na ETC.Glonojad pisze:No cóż, 22 do 3 to bez wątpienia spektakularna porażka 9 Ery i jej autorytarno-komitetowego podejścia do tematu.
Inne to: czy jest kierowca oraz czy dana armia pokrywa się z koncepcją drużyny.
Może 22 do 3 o czymś świadczy. Może nie.
Jedyne co wiem to to, że jak gram z topowym graczem to mam w nosie jaką armią on gra, bo od każdej mogę dostać w tubę jak zagram jak berło.
pozdrawiam
Furion
Dodałbym tylko, że ETC nie jest traktowane wszędzie tak serio jak u nas. Jest wiele państw, które jadą tam zupełnie for fun, wiadomo że chcą wypaść jak najlepiej, ale nie przykładają też takiej wagi do wyboru armii.
Demony akurat to jedna z najbardziej popularnych armii, która z reguły była w czołówce wyborów. Sporo osób też ma te armie z racji fajnych kolorowych modeli. 3/22 to niestety jest wyznacznik siły tej armii na ten moment - po co ją brać jak można wziąć lepszą.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Wiem, że Krokz który m in. razem z Baśką tworzył booka WDG gra na ETC EoS !!! I ten gośc na forum 9th age potrafi wciąż wmawiać ludziom, że armia jest spoko.
Ha, no pierwotnie ja miałem grać wochem. BTW austriacki woszek jest ciekawy
Ps: po etc będzie rebalans i znowu będzie to mocna armia, ja bym poczekal ze sprzedażą
Ps: po etc będzie rebalans i znowu będzie to mocna armia, ja bym poczekal ze sprzedażą
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Ale też on gra jako najemnik bo jego kraj nie wystawia drużyny, a armia WDG była już zajęta w teamie Austrii.Bobson pisze:Wiem, że Krokz który m in. razem z Baśką tworzył booka WDG gra na ETC EoS !!! I ten gośc na forum 9th age potrafi wciąż wmawiać ludziom, że armia jest spoko.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Ten austriacki woszek to mi wygląda na próbę trzymania punktów i modlenie sie by helupy trafiały.Janus pisze:Ha, no pierwotnie ja miałem grać wochem. BTW austriacki woszek jest ciekawy