Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
generalnie j.w. ale w PG dekach raczej nikt nie używa kart dobierających nowe (bo warlok ma swoją moc) z wyjątkiem mortal coil bo to czar i rzadko cult leadera. a w ramach bursta występują czary, Leroy albo doom guard.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Swoją drogą, wam też po ostatniej łatce dubbing zmienił się na angielski ? I zostaje taki nawet po zmianie w ustawianiach na polski ?
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
A właśnie, szybciej jest wbić ten 20 level robiąc niskie levele każdą klasą, czy lepiej pocisnąć jedną do 20? Bo o ile dobrze zrozumiałem, to portret jest za skumulowane 20 leveli na koncie raf.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
- Infernal Puppet
- Masakrator
IMHO łątwiej jest kilka poziomów każdą klasą. Pierwsze lvl-e idą naprawdę szybko, więc sumaryczną 20-tkę da się uzbierać w jakąś godzinę.
Ps, a propo rekrutowania, moje zaproszenie jakbyście chcieli https://eu.battle.net/account/en-us/cre ... C5KQPD5QJ6
Ps, a propo rekrutowania, moje zaproszenie jakbyście chcieli https://eu.battle.net/account/en-us/cre ... C5KQPD5QJ6
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Niby wszystko ok, 23 poziomy sa skrzynia otwarta a herosa jak nie było tak nie ma ; /Afro pisze:A właśnie, szybciej jest wbić ten 20 level robiąc niskie levele każdą klasą, czy lepiej pocisnąć jedną do 20? Bo o ile dobrze zrozumiałem, to portret jest za skumulowane 20 leveli na koncie raf.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Infernal Puppet
- Masakrator
W sensie ?2 sprawy: chciałby ktoś pograjndowac zaproszenia?
Nie wiem, mnie nic podobnego nie spotkało.2. Czy tylko ja nie mogę od rana nic zagrać? Wywala mnie podczas szukania oppa, w Arenie, na casualu :/
Po resecie kompa odpalilo
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Oficjalnie stwierdzam najbardziej gówniana bójka ever.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
https://battle.net/recruit/FFH7BC5KLM?b ... &s=HS&m=pc
osoba która zarejestruje się z tego linku, załozy nowe konto dostanie pakiet kart w nagrodę
pomóżcie zdobyć obrazek szamana
osoba która zarejestruje się z tego linku, załozy nowe konto dostanie pakiet kart w nagrodę
pomóżcie zdobyć obrazek szamana
Co do murlocka, to założyłem nowe konto, przeszedłem tutorial (co trwało najdłużej), potem każdą postacią 1-2 gry przeciwko komputerowi w celu odblokowania innych postaci i nabicia 2-3 lev. Mecze głównie przeciwko podstawowemu szamanowi, bo ma tak beznadziejny deck że aż boli. Na 2 lev wystarcza 1 win. 9 postaci, 7 na lev 2 i 2 na lev 3.
Trwa to godzinę łącznie z tutorialem
Co do murlocka, to założyłem nowe konto, przeszedłem tutorial (co trwało najdłużej), potem każdą postacią 1-2 gry przeciwko komputerowi w celu odblokowania innych postaci i nabicia 2-3 lev. Mecze głównie przeciwko podstawowemu szamanowi, bo ma tak beznadziejny deck że aż boli. Na 2 lev wystarcza 1 win. 9 postaci, 7 na lev 2 i 2 na lev 3.
Trwa to godzinę łącznie z tutorialem