Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
szalu nie ma, ale jednak to 3 mobki wystawiane 1 kartą. Dla decków których celem jest zapełnienie planszy może się nada. Chyba średniak, ale na siłę wystawialny.
Fajne na arenę.
Fajne na arenę.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Ta karta powinna się nazywać "force of the furniture" . Bo to sumie jest force of nature - tez wzywasz za 5 many 6/6 w statach, tylko nieco inaczej rozłożonych .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Może będą miały special rulsy fajne xD
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
259 w 28 tur i zabitych stronikow 49
ale moglem i z 300 ugrac jakbym miast niszczyc minionow atakowal grod caly czas
ale moglem i z 300 ugrac jakbym miast niszczyc minionow atakowal grod caly czas
-
- Oszukista
A czym grałeś? Ten brawl ni cholery mi się nie podoba. Palety zdobyty, wystarczy
Slaby, ale super szybko robi sie questy
zmodyfikowanym mid range hunterem z Mr Boomem i Kelthuzadem Krolem Kruszorem w pewnym momencie wbilem chyba z 100 ptk jak mialem kruszora i pare innych mniejszych minionkow i kelthuzadaemiel_regis pisze:A czym grałeś? Ten brawl ni cholery mi się nie podoba. Palety zdobyty, wystarczy
Medivh syty tez. Bardzo fajnie ze ida droga discardowania, bo coraz wiecej kart pod to.
Takie dream rozdanie moze oznaczac gre. Do tego dochodzi jeszcze soulfire, rycerzyk, doomgguard, fist of jaraxxus. Troche juz tego jest pod tego typu deck.
chodzi o to zeby jak najszybciej przegrac nie?Afro pisze:Fajna bójka, udało mi się skończyć w 4 turze rogalem najszybciej, idealna do robienia questów
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
http://www.hearthpwn.com/news/1601-new- ... -historian
smoki!!! wiecej smokow xD
moze prej powroci xD
smoki!!! wiecej smokow xD
moze prej powroci xD
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
Dorzucaja smoki, a jak wypadnie gora to wszystkie wazne karty smokowe wyleca
Wiesz może dopchną trochę smoków aby po nowym roku dalej dragon decki mogły istnieć ot tak by nie wrzucali kart które coś ze smokami robią
aha
http://www.hearthpwn.com/news/1602-new- ... ade-portal ....
aha
http://www.hearthpwn.com/news/1602-new- ... ade-portal ....
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Slabosc ten czar. Ale bron z kolei sytosc
No tylko bronią się jaram bo to mocna kosa dla warriora jak w turę stół może sam wyczyścić
a ten moonglade jest dla druida to hmm 1 sztuka w yoggu znajdzie miejsce
a ten moonglade jest dla druida to hmm 1 sztuka w yoggu znajdzie miejsce
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych