przy 70-80 healtha - nieznaczącyDancaarkiiel pisze:Stół wyczyści, ale jaki dimejdż do buzi przyjmie w zamian.
Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Infernal Puppet
- Masakrator
Fool's bane + Violet ilusionist = czyszczenie stołu bez żadnych start hp .
Ooze i harison będą jeszcze popularniejsi niż są teraz .
Ooze i harison będą jeszcze popularniejsi niż są teraz .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Przedziwne te nowe karty O_o masa ich i wszystko w kierunku castowania masy spelli - praise yogg
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Priest RIP... puryfaj wala o pomste do nieba.
A moat lurker to moja ulubiona karta dodatku
P.S. zaczela sie open beta karcianki The Elder Scrols : Legends - wlasnie sciagam wg 5 recenzji ktore czytalem bardziej strategiczna i glebsza (lejny + runy), wieksze deki + mieszanie 2 kolorow + neutrali - kolor to jak klasa w HS ale mniej wypolerowana i ze specyficzna grafika - bez jajec tzw. generic
A moat lurker to moja ulubiona karta dodatku
P.S. zaczela sie open beta karcianki The Elder Scrols : Legends - wlasnie sciagam wg 5 recenzji ktore czytalem bardziej strategiczna i glebsza (lejny + runy), wieksze deki + mieszanie 2 kolorow + neutrali - kolor to jak klasa w HS ale mniej wypolerowana i ze specyficzna grafika - bez jajec tzw. generic
- Infernal Puppet
- Masakrator
Jest to najbardziej perfekcyjna karta do ewolucji (no, może poza Onyxsią, ale tam z smoczków można przypadkowo wyczarować doomsayera, co niekoniecznie jest zamierzonym efektem przy rzucaniu ewolucji na 7 mobków ). Wrzucasz go, mordujesz jakiegoś dużego mobka, po czym zmieniasz 3/3 w 7-dropa i unikasz nieprzyjemnej agonii.A moat lurker to moja ulubiona karta dodatku
Za 1 many miała by jakieś zastosowanie ( 0, które niektórzy proponują to jednak trochę za daleko, priest ma już wyciszenie za 0, a dobieranie karty jednak powinno choć te 1 many kosztować ). Za 2 które stoi obecnie jest zwyczajnie za droga. Choć fala hejtu na blizzarda za tą kartę w internatach już wzbiera .Priest RIP... puryfaj wala o pomste do nieba.
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
jakis update sie zrobil i jakies niby nagrodyw postaci obdlokowanego nefariana ... heh
- Infernal Puppet
- Masakrator
Mi z kolei gra przyznała w nagrodę karty z ligi ( którą ukończyłem już jakieś dobre 2 miesiące temu ) i czarnej góry ( którą to zrobiłem do końca dosłownie przedwczoraj . I nareszcie mogę być z przygodami w Hs w miarę na bieżąco ). Jak zgaduję Update po prostu dodawał ( ukryte jeszcze ) pliki z przygody. Najwyższy czas, bo balanga w Karazanie zaczyna się już 11, czyli jutro .
Btw - jedną z nadchodzących niedługo bójek będzie "top 3" . Jeśli pamiętacie top 2 i kombosy jakie tam ludzie kręcili, to pomyślcie co się da pokminić przy trzech kartach .
Btw - jedną z nadchodzących niedługo bójek będzie "top 3" . Jeśli pamiętacie top 2 i kombosy jakie tam ludzie kręcili, to pomyślcie co się da pokminić przy trzech kartach .
aktualna bójka całkiem sensowna dla nowych i mniej doświadczonych graczy. Zbudowany deck w oparciu o WotOG, całkiem przyjemnie mi się gra.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Jedyny plus jest taki, ze grajac tavern brawl druidem robie 3 questy jednoczesnie
ta bojka bardzo spoko dla nowszych graczy
Co do top3 - bedzie gorsze bo wieksza randomowosc i dluzsze gry
Co do top3 - bedzie gorsze bo wieksza randomowosc i dluzsze gry
-
- Oszukista
A swoją drogą: ma ktoś jakiś pomysł na 1/2 turę w mid range paladynie? Zastanawiam się nad secretami. Korci mnie ta nowa legenda, wciągająca murloc knighta, yserę i kodo, ale strasznie brakuje jakiegoś sensownego early game. Doomsayer jak dowiodła praktyka jednak nie daje rady.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Przyznaję, że jestem zaskoczony jak bardzo "wyważona" jest ta bójka. Nie ma tu dość tradycyjnych dla "brałli" odjechanych reguł, a talie do grania są dość sensownie poskładane i generalnie mają w miarę solidne odbicie w tym czym rzeczywiście się gra, plus są fajne tematycznie - mag ma żarzycieli i od cholery tanich zaklęć, priest triki z leczeniem, a łotrzyca mobki z agonią i N'zotha. To fajne doświadczenie, móc sobie pograć na spokojnie talią wartą 3-4 tys pyłu.ta bojka bardzo spoko dla nowszych graczy
Ja uważam ze mag dostal busta dla decka typu Reno
dwie swietne karty
Nzoth murlock paladin tez bedzie lepszy dzieki koniowi imo
czy prej powstanie na smokach?
na pewno bede próbowal coz z tymi dwoma kartami zrobic ;]
ale tak jak piszesz, ogólnie rzecz biorąc, karty mega słabsze
edit,
no i combo moat lurker+sylvanas:>
dwie swietne karty
Nzoth murlock paladin tez bedzie lepszy dzieki koniowi imo
czy prej powstanie na smokach?
na pewno bede próbowal coz z tymi dwoma kartami zrobic ;]