Elves of Darkness czyli DE w 9th Age
Moderator: Yudokuno
Re: Elves of Darkness czyli DE w 9th Age
Pochwal się jaką rozpiską grałeś i ile było uczestników ? i jakie paringi ?
Armia baranów prowadzona przez lwa jest groźniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana.
Powodzenia Ja dzisiaj siedziałem nad rozpą godzinę z takim samym założeniem Ale ciężko coś zmieścić by miało to ręce i nogiZeppelin pisze:Próbowałem tym grać, ale hydry doprowadzały mnie do szewskiej pasji.. No a smok, to smok, bez niego się nie ruszam. Ja spróbowałem zrobić jak najszybszą armię, która do tego ma i ciekawą magię, strzelanie i do tego może przykopać. Ale niestety jest mnie tak mało jakby Słowacy z Chinami poszli na bagnety
Tak, tak moją paskudną mordę też będziecie mogli zobaczyć na DMP
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Żyje Tylko mam bardzo mało czasu na zajmowanie się wh :/
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
To witaj w klubie Ale mam nadzieje stare wygi dadzą rade I mam nadzieje że coś złocistego wypijemy
Szkoda, następnym razem jak bedzie okazja
Przy obecnych zasadach remis to i tak jest dobrzecluzoe pisze:Ja jadę. Ale moje ostatnie wyniki to same wtopy ewentualnie remisy.Glegut pisze:z ciekawości ile z nas jedzie na DMP ?
Zaraz pewnie się okaże że Tylko ja i Królik podejmujemy to wyzwanie
Drużyna zgodziła sie na jednego hamulcowego .
''If you show your teeth, bite''
Za 72 h jak Kalasoner opublikuje rozpy to okaże się ilu z nas będzie grało na remis a ilu będzie wrzucanych na pożarcie:)
Obstawiam że 90% graczy którzy odwaza się zagrać na DMP Delfami będzie miało pedalskie rozpy remisowe( przypadek? Ciężkie czasy? Specyfika obecnego booka? Wszystko na raz?)
Obstawiam że 90% graczy którzy odwaza się zagrać na DMP Delfami będzie miało pedalskie rozpy remisowe( przypadek? Ciężkie czasy? Specyfika obecnego booka? Wszystko na raz?)
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Mój team podziękował za delfy, zostałem oddelegowany do gry VC. Moja super turbo rozkmkina DE czeka na wrzesień.
- wind_sower
- Masakrator
Wasze lamenty sa naprawdę urocze dla kogoś kto grał bretka w ósmej edycji.
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com