Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
W discard locku trzeba dobrze pociągnąć i jeszcze dobrze odrzucić
jak go zlozyles?Galharen pisze:Zrobilem 1 skrzydlo i heroika tej nowej przygody i od razu zlozylem sobie uaktualnionego huntera z sekretami.
Nigdy wczesniej nie mialem takiego rajdu, z rangi 17 do 12 bez zadnej przegranej, tak wysoko nie bylem jeszcze wczesniej Ale deck do poprawienia jeszcze, jest kilka rzeczy do wyciagniecia jeszcze.
wszystkie sekrety, ta karta z sekretami za 0, arcane shot, unleash, cotw, on the hunt, kill command, quickshot, lock and load yogg. Chyba tak jakos to wchodzi.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bójka chyba ciut za łatwa, ale i tak lubię tryb coop...
Skończyłem szachy na herioc, choć dopiero za 6-7 podejściem przy parunastu restartach aby mieć dobrą rękę wyjściową, bardzo trudne i wymaga oprócz dobrej taktyki dobrej ręki i złej ręki przeciwnika.
A w pozostałych przygodach jest bug, przeciwnik nie atakuje abdominacji. Wkładasz 2 na rękę, wystawiasz na stół i puszczasz tury aż się zadławi fatygą. Pewnie naprawią przy najbliższej aktualizacji. Zero zabawy, ale poziom zaliczony.
Z kolei bójka mi nie podeszła, ja nie lubię współpracy, choć był kumaty koleś i udało się za 1 razem.
A w pozostałych przygodach jest bug, przeciwnik nie atakuje abdominacji. Wkładasz 2 na rękę, wystawiasz na stół i puszczasz tury aż się zadławi fatygą. Pewnie naprawią przy najbliższej aktualizacji. Zero zabawy, ale poziom zaliczony.
Z kolei bójka mi nie podeszła, ja nie lubię współpracy, choć był kumaty koleś i udało się za 1 razem.
U mnie jak nefarianowi zostało coś koło 60hp to przywalił sobie 30 leczenia i 30dmg wszystkim rzeczom na stole. Nie wiem, czy zawsze to robi, bo zagrałem jedną bójkę i go pojechaliśmy, ale straszny 'dick move' ;D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
u mnie bylo to samo, ale zagralem tylko raz i trafil mi sie kompatybilny gracz, wiec poszlo. Za dlugo sie ciagnie jak dla mnie, nie mam tyle cierpliwosci na to
ja nie wiem jak wy to robicie, z tych darmowych pakietow jeszcze NIGDY nie droplem zadnej legendy...
Dzisiaj kolejne skrzydlo?
- Infernal Puppet
- Masakrator
Sam fart, zero skila . Mi udało się wylosować z pakietów po bójkach dwie legendy - Al'akira (i to złotego od razu ) i Leeeeroooya . Ten drugi wypadł mi wprost w perfekcyjnym momencie, bo właśnie zaczynałem grać zoolockiem i brakowało mi właśnie jakiegoś dobrego bursta do talii. Mam też jeszcze Ceraniusa, Kruszora, Ghazrillę i Bolvara ( moja jedyna legenda z GVG ...) z pakietów pokupowanych za złoto, plus te z pokończonych 3 przygód. No i C'tuna, ale tego to każdy chyba dostał .ja nie wiem jak wy to robicie, z tych darmowych pakietow jeszcze NIGDY nie droplem zadnej legendy...
Ja Hots zawsze rozwijałem jako heart of the swarmHots to heroes of the storm a masz zapewne na myśli hs
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Wyjatkowo gladko poszlo. Latwe skrzydlo.nico pisze:Wychodzi po polnoc czyli teorytycznie jutro a praktycznie dzisiaj,a serwery od razu się zapchają więc ja będę rano grał
Czyli czas na decki na barnsie!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"