Hearthstone

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Re: Hearthstone

Post autor: Ziemko »

Barnes jest bardzo spoko.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Ja robie sobie priesta dla dodatkowego deathrattle, ale malygos tez spoko pomysl
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Tez rozwazalem go do huntera wrzucic do deathrattle decku tylko tam tak ciezko mi z miejscem :(
W preiscie cos mozna pokminic bo jest jeszcze ta legendarka za 6 co robi 1/1 ludki.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

ta legendarka w przeciwienstwie do barnse nie ma sensu, bo wymaga zebys te ludki mial na stole a nie w decku :D

Problemem kapcia zawsze chyba bedzie early, a barnes az tak tu nie pomaga, ale jest zabawnie :)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

minority
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: minority »

A co sądzidcie o nowym giantcie?do tempo maga moze? w secret hunterze jest swietny

Awatar użytkownika
Albo_Albo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Albo_Albo »

jejku chyba tak prostego skrzydła w żadnej przygodzie to nigdy nie było ale grafika bardzo ładna

Awatar użytkownika
Królik
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Królik »

nico pisze:A co sądzidcie o nowym giantcie?do tempo maga moze? w secret hunterze jest swietny
Dla tempo i freeze maga tez super.

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

Gdzie moge znalesc decki?
Freez mage mnie interesuje..
Obrazek
Highborn Elves Only!

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Wrzuciłem Barnesa do decku Warriora na wildzie. Spróbuje zdobyć value na Brannie, yserze, ragnarosie i belcherze. Na razie sie nie udaje ale wierze że kiedyś zdobedzie to value ;)
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Barns > Ragnaros. Zabijam. Resurrect > Ressurect

aaaawwwwww

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

No jasne Unicorn priest OP :-P

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Beast druid approaching...

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Z tygryskiem

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Fajnie sie nim gra, przed chwila z rangi 13 do 9 na win streaku przejechalem. Ma swoje slabosci, ale w koncu jest talia, ktora ma prawo dzialac. (jakby bylo fajnie jakby druid of the fang nie byl z GvG w 5tej on w 6 opiekunka i nagle mega uber stol :)

_reszka
Chuck Norris

Post autor: _reszka »

Ale ciąg :)

parę dni temu dociągnąłem do 10 ranki z 15 prawie bez porażki agro szamanem. Na 10 randze agro szaman zaczął przegrywać wszystko.

Wczoraj już świadomy nagrody za 10 rankę miałem misję druidem, którego nie lubię - 5 winów. Miałem grać nie rankingowo, bo w sumie mam na nim stworzony tylko starszy 1 deck, sprzed chyba 2 miesięcy - bardzo mocne ładowanie C'thuna. Ale pomyślałem że co mi tam. Seria 6-7 zwycięstw pod rząd i zameldowałem się na na 7 randze.

Druid jest tylko niewiele lepszy od łotrzyka i wykonuję nim jedynie zadania.

Dzisiaj zadanie 5 winów warriorem. Lubię go, ale ostatnio nie sprawdzał się, tymczasem x zwycięstw pod rząd starym deckiem dragon-warrior i skończyłem na 5 randze. z 10 na 5 dosłownie z 2-3 porażkami w okolicach 7 rangi, deckami które były tworzone dawno temu i nie aktualizowane.

Sierpień to były 3 zrywy i tyle.

Nie spotkałem ani jednego decku opartego na N'Zoghu na poziomach 10-6.

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

gdzie są hunterzy pytam :D
ostatnio gram dragon warriorem - hunter, hunter, hunter, hunter przesiadka na aggro samana - zoo, mid szaman, zoo, mid szaman, zoo, przechodzę na chtun warriora - reno warlok, reno warlok robię przerwę w grindzie :P

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Ja tam cisne beast druidem troche w gore troche w dol.

minority
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: minority »

Ja testuje secret huntera moze do 10 dojde
A poleci ktos jakis deck z kustoszem zoobotami i tymi magikami?

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

Jak ktos ch e 80 golda to zapraszam
Semi#2341
Obrazek
Highborn Elves Only!

ODPOWIEDZ