Demons of Chaos Nurgla i Tzeentcha Sykstusa
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Eh to nie centaury ;P Pomyślę nad przeróbkom pierwszego Jak znajdę natchnienie to go "posadzę"
A oto początek trzeciego Co myślicie o tej mordeczce
http://s230.photobucket.com/albums/ee35 ... edited.jpg
A oto początek trzeciego Co myślicie o tej mordeczce
http://s230.photobucket.com/albums/ee35 ... edited.jpg
Ma mniej więcej coś takiego przypominać
No proszę, już naprawdę przypomina Nie jest może aż tak przechylony w prawo (no i lewa łapa zgięta w łokciu), ale to już szczegóły Jeszcze tylko kolce na grzbiecie i dodatkowa lewa "łapa-szpon", wyrastająca w okolicach "karku" (może część od jakiegoś Tyranida?)
Dawaj, dawaj, dobrze Ci idzie!
Pozdrawiam
Sławol
Pozdrawiam
Sławol
Ah dzięki Człowieku w spawnach jest tyle części że nic nie potrzeba więc jak tylko gs-u (no i jeźdżców i jakichś ludzików jako zwłoki )Sławol pisze:No proszę, już naprawdę przypomina Nie jest może aż tak przechylony w prawo (no i lewa łapa zgięta w łokciu), ale to już szczegóły Jeszcze tylko kolce na grzbiecie i dodatkowa lewa "łapa-szpon", wyrastająca w okolicach "karku" (może część od jakiegoś Tyranida?)
Pozdrawiam
Sławol
MISIOOOOO bardzo ładny modelik
PS: ile masz zamiar takich misiaczków wyciągnąć z 1 boxa ??
PS: ile masz zamiar takich misiaczków wyciągnąć z 1 boxa ??
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
Ja mam w posiadaniu Tide of Spawn czyli 10 misiaczków
Do 15stego muszę zrobić 6stke :p Demona i Heralda :p Chociaż heraldem zostranie chyba Nurglowy lordzik Chaosu( ale i tak muszę dorobić mu sztandar Smile ) za to demonem zostanie ogr Razz
A oto już prawie skończony Jeszcze jakieś ostrze jeźdźcowi i troszku kolców tu i tam
A oto już prawie skończony Jeszcze jakieś ostrze jeźdźcowi i troszku kolców tu i tam
Zrobił bym też DL nurgla oparty na tide of spawn ale los nowego chaosu jest nieznany.
Szkoda wydac mase kasy na armie ktora moze byc nielegalna za jakis czas.
Pomijając ten szczegół.
Jeździec na nurglowym potworku jest świetny.Bradzo podobny do tego z grafiki.Podziwiam talent.
Teraz tylko położyć podkład i pokazać jak wygląda(detale się pokażą dokładniej).
Szkoda wydac mase kasy na armie ktora moze byc nielegalna za jakis czas.
Pomijając ten szczegół.
Jeździec na nurglowym potworku jest świetny.Bradzo podobny do tego z grafiki.Podziwiam talent.
Teraz tylko położyć podkład i pokazać jak wygląda(detale się pokażą dokładniej).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Niestety zanim na tym sądzie podkład... Jeszcze sporo wody upłynie Za to teraz kleje mojego Heraldzika Ten model jest genialny Szkoda że muszę mu kose oderwać bo jest zarąbista
Coś twe źródła informacji Cię zawodzą Sa!nt Tylko Part swap do ma to być bsb Szkoda cokolwiek zmieniać w tym modelu bo jest świetny Oczywiście podstawka nie jest skończona
Zgadzam sie z Toba w 100% ten model zawsze mnie klad na kolana, a co do podstawki to jakos ta reka mnie nie podchodzi (srednio mi sie podoba), zreszta co bede owijal w bawelne, wychodzaca reka z ziemi zawsze kojazyla mi sie ze szkieletornia i tak mi juz chyba zostalo ;-]Sykstus pisze: Szkoda cokolwiek zmieniać w tym modelu bo jest świetny Oczywiście podstawka nie jest skończona
mamo, dostalem dzisiaj trzy szostki z religii ;]