Proponuję poczytać zasady 1.0.0 s. 95 mówiące o Large Target.Talladil pisze:Nie mozna... cauldron jezdzi solo i nie moze byc w unicie
Elves of Darkness czyli DE w 9th Age
Moderator: Yudokuno
Re: Elves of Darkness czyli DE w 9th Age
Duży Cel nigdy nie może dołączyć do Oddziału oraz nikt nie może dołączyć do niego (wyjątkiem są modele z Zasadą Specjalną Platforma Wojenna).
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
1. +1A dla każdej jednoski w oddziale ( kon + jeździec )
2. MW 2.
3. +1 T
4. WSv 5+
5. +Ap 1 ( przy strzale i przy CC )
Można by tu coś połączyć. np. 1 i 5 albo 3 i 4.
Takie moje lekkie przemyślenia
2. MW 2.
3. +1 T
4. WSv 5+
5. +Ap 1 ( przy strzale i przy CC )
Można by tu coś połączyć. np. 1 i 5 albo 3 i 4.
Takie moje lekkie przemyślenia
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Dzięki.GarG pisze:Duży Cel nigdy nie może dołączyć do Oddziału oraz nikt nie może dołączyć do niego (wyjątkiem są modele z Zasadą Specjalną Platforma Wojenna).
Naszego? Tzn?Glegut pisze:Żuczek pisze:Proponuję poczytać zasady 1.0.0 s. 95 mówiące o Large Target.Talladil pisze:Nie mozna... cauldron jezdzi solo i nie moze byc w unicie
Ja zaproponuje Ci przeczytanie naszego booka
Czyli jest "chujowo ale stabilnie"
To nie miał być wielki update, chociaż każdy się spodziewał drobrych boostów. W listopadzie będzie więcej zmian. Z tego co widziałem na forum 9th age od jakiegoś czasu zbierają feedback od graczy dot. stylu gry DE oraz poszczególnych jednostek.
G-Squad
GG: 2300130
GG: 2300130