Arena Śmierci- poligon
Re: Arena Śmierci- poligon
Proponuję zrobić drugą turę głosowania , osoby które nie zagłosowały na dwie najpopularniejsze opcje , muszą wybrać jedną z nich. Albo możemy jeszcze poczekać.
Tak się zastanawiam, jakieś zmiany w zasadach uskuteczniać?
Bo właśnie szykuję swoją top-sec mechanikę i taka ilość roboty, że turboszacun dla Byqa i Grimgora i innych MG za ilość pracy
Bo właśnie szykuję swoją top-sec mechanikę i taka ilość roboty, że turboszacun dla Byqa i Grimgora i innych MG za ilość pracy
"This quiet offends Slaanesh! Things shall get loud now."
Taka rozkmina przyszła. Może narobić bigosu, ale...
W liście "umiejętności" pozostawic tylko to, co jest kwestią szkolenia, posiadanych umiejętności. Cechy ciała można by dac do ubogiej listy mutacji. Ze zmianami nazw
A poza tym broń eksperymentalna tylko dla inżynierów
W liście "umiejętności" pozostawic tylko to, co jest kwestią szkolenia, posiadanych umiejętności. Cechy ciała można by dac do ubogiej listy mutacji. Ze zmianami nazw
A poza tym broń eksperymentalna tylko dla inżynierów
WELCOME TO ESTALIA GENTLEMEN
W sumie to mam pytanie, które chyba tylko tutaj mogę zadać.
W Księdze Spaczenia ed.2 przeczytałem, że aby postać zmieniła się w dowolnego zwierzoczłeka (od rykowca po pełnoprawnego gora) wystarczą tylko dwie zwierzęce mutacje.
Moje pytanie brzmi: Czy jeśli postać przeszła w przeszłości mutacje rogi i gęste futro, to można to uznać za podstawę do przemiany w prawdzigora?
W Księdze Spaczenia ed.2 przeczytałem, że aby postać zmieniła się w dowolnego zwierzoczłeka (od rykowca po pełnoprawnego gora) wystarczą tylko dwie zwierzęce mutacje.
Moje pytanie brzmi: Czy jeśli postać przeszła w przeszłości mutacje rogi i gęste futro, to można to uznać za podstawę do przemiany w prawdzigora?
Let the bloodbath begin!!! My skin is getting white again.
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Pytanie w sumie do tematu o WFRP na dole
Wydaje mi się, że to było kryterium uznawania jakiegoś mutanta za pełnoprawnego członka stada/gora
Wydaje mi się, że to było kryterium uznawania jakiegoś mutanta za pełnoprawnego członka stada/gora
- GrimgorIronhide
- Masakrator
rzuć 3k10 na długość poroża zaśmianeDziad Zbych pisze:dodałbym jeszcze że pozycja w stadzie zależy też od rozmiarów rogów , więc jeżeli nie rzuci się na ich długość to pozostaje pewna " niewiadoma".
Takie w sumie małe zapytanie...
Wie ktoś, coś co z przyszłością Aren? Czy to już taki ich definintywny koniec czy możemy mieć jeszcze jakieś nadzieję na wznowienie wątków?
Wie ktoś, coś co z przyszłością Aren? Czy to już taki ich definintywny koniec czy możemy mieć jeszcze jakieś nadzieję na wznowienie wątków?
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Ja może jakąś poprowadzę, ale w sumie nie chciałbym wchodzić poprzedniemu mistrzowi Areny w paradę.
Wydaje mi się że bez Ingliefa wznowienie aktualnej Areny jest niemożliwe, chyba żeby ktoś podjął się prowadzenia Areny, zaczętej przez inną osobę