Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
- Infernal Puppet
- Masakrator
Re: Hearthstone
Ja przejżałem dokładnie swoją kolekcję i na razie mam 3 z listy ( Al'akir, Ceranius i Kruszor ). Przy czym o ironio najbardziej ustawiał by mnie duplikat Al'akira ( a tak na te duplikaty suczyłem ) , bo mam złotego, to mógłbym sobie zostawić zwykłego i akurat miałbym 1600 pyłu na dowolną legendę jaką bym chciał .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Jakbym miał złotego Alakira, to chyba już bym go nie miał
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Mi brakuje kruszora, jaraxxa i edwina czyli klasy ktore gram malo (no i kruszor sredni, bo hunterem grywam), wiec nie oplaca mi sie.
Call of the Wild skutecznie wyrzucilo kruszora z deckow:) O ile sie w ogole w nich pojawial.
Nie widzialem go nigdy w constructed, chyba ze z pajaka wypadal.Galharen pisze:Call of the Wild skutecznie wyrzucilo kruszora z deckow:) O ile sie w ogole w nich pojawial.
Unfortunately, we can't provide an exact date right now. Originally. we were targeting to push this out with a patch yesterday, September 13th, but encountered some issues that prevented us from doing so. We are currently in the process of resolving said issues, and will be releasing the patch as soon as possible.
Blizzard
btw do nowej bójki wrzućcie sobie Malcheezara .
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
albo magowy sekret z niewrazliwoscia i pociski chyba jeszcze bardziej op
z malkezarem gralem masz 60 kart na wstepie
z malkezarem gralem masz 60 kart na wstepie
Pierdolicie smuty
Barnes/Innervate/ Deathwing nowy
enjoy the show
Barnes/Innervate/ Deathwing nowy
enjoy the show
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- Infernal Puppet
- Masakrator
Mech hunter nie jest aż tak op jak był w top 2, gdzie był cokolwiek absurdalny. Za to mill druid jest jeszcze lepszy niż był, bo combo orzeźwienie + wyrocznia + naturalizacja ( której można używać na własnych wyroczniach, a i tak karty dobiera przeciwnik ) potrafi spalić i po 15 kart na turę .
Chociaż czasami trafia się na strasznych hipsterów - mój favoryt grał ekranowanym minibotem + duch rywalizacji + boska łaska. Inny zaś ofiarna bohaterka + odkupienie + szlachetne poświęcenie.
Generalnie zajebiaszcza jest ta bójka - coś mi mówi, że i tą będę cisnął po 100 złota dziennie (+ questy ) .
No i podzielę się kilkoma pomysłami jakimi się bawiłem
- soulfire + fist of jaraxxus + golem/imp melechazara
- spod ziemi + coldlight + przygotowanie/shadowstep
- frost nova/ice block + frost bolt + ice lanca
- whirlwind + płatnerz + axe flinger
- dopakowanie + atrapa + tarczownik
- uczennica czarownika + pochodnia + tajemny intelekt
- iskroobot + naganiacz + rockbiter
- tycipłetw + tidehunter + evryfinn is awesome
Chociaż czasami trafia się na strasznych hipsterów - mój favoryt grał ekranowanym minibotem + duch rywalizacji + boska łaska. Inny zaś ofiarna bohaterka + odkupienie + szlachetne poświęcenie.
Generalnie zajebiaszcza jest ta bójka - coś mi mówi, że i tą będę cisnął po 100 złota dziennie (+ questy ) .
No i podzielę się kilkoma pomysłami jakimi się bawiłem
- soulfire + fist of jaraxxus + golem/imp melechazara
- spod ziemi + coldlight + przygotowanie/shadowstep
- frost nova/ice block + frost bolt + ice lanca
- whirlwind + płatnerz + axe flinger
- dopakowanie + atrapa + tarczownik
- uczennica czarownika + pochodnia + tajemny intelekt
- iskroobot + naganiacz + rockbiter
- tycipłetw + tidehunter + evryfinn is awesome
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
I gdzie to gówno kupić można? bo siedze i nie widzę ;D
ok mam
Garosh z legendy klasowej w paczce Cenarius i 2 epiki spoko
ok mam
Garosh z legendy klasowej w paczce Cenarius i 2 epiki spoko
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
- Infernal Puppet
- Masakrator
Ja mimo wahań też zakupiłem. Legendą okazał się oczywiście Velen , ale potem z pakietów doszedł jeszcze Edwin, więc w sumie nie wyszło tak tragicznie z tej strony . Epiki dwa ( BGH i ice block ), w rzadkich w końcu mam soulpriestkę, a w białych dorobiłem się nareszcie mana żmija, wieeelki win na tle 30 powtórek . Suma sumarum wszyło nie najgorzej, choć jednocześnie smuci mnie trochę, że dopiero promocja ponad dwa razy lepsza od standardowej oferty ze sklepu oferuje w miarę przyzwoity zastrzyk kart w stosunku do ceny......