Hearthstone

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Re: Hearthstone

Post autor: Lazur »

U mnie Velen i jakieś cusie.
W Tavern Brawl zrobiłem druidem (innervate,Barnes,Deathwing dragonlord) serie kilkunastu zwyciestw aż zjechały mnie mechwarpery z metaltoothem.
Obrazek

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

kuzwa!

5 euro za 10 pakietow w tym jedna legenda? zajebisty deal xD

jaraxxusa mi brakuje, velena, i alakira. najbardziej zadowoony bylbym z jaraxxusa.
chyba czas cos kupic od blizzarda:P
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

jak wam takie zeczy wypadaja, ja dostalem alkaira, 2 epiki i 400 pylu z crapu ;(
Obrazek
Highborn Elves Only!

emiel_regis
Oszukista

Post autor: emiel_regis »

No właśnie, czasami mam wrażenie, że tylko ja dostaje crap, jak się ludzie zaczynają chwalić. Mi wypadł Crush, dwa wujowe epiki, i chyba 1! Nadmiarowy rare. A z ostatnich pakietów to ja już nie pamiętam, kiedy mi legenda wypadła. Ale na bank to było jeszcze przed zapowiedzią karazhanu.

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Galharen »

a ja dla zasady nie dam im zarobic :P :P
Zapraszam do obejrzenia mojej galerii:

Galharen's painting blog

Awatar użytkownika
lajkonik
Masakrator

Post autor: lajkonik »

U mnie wpadł Jaraxus. Tego akurat nie miałem :)
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
lajkonik Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

U mnie niestety mialem tyriona i wypadl, ale poza tym w 10x wypadl hogger ktorego nie mialem dodatkowo 3xepici, wiec calkiem spoko.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Mojej Pani wypadło: Crush, Onyxia, Baron G

Podpakowane te paczki :P
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Waldi
Masakrator

Post autor: Waldi »

I ja się skusiłęm. Wypadł mi tylko Edwin i reszta śmieci.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Al'Akir
A z paczek Ragnaros i złoty Grommash. Chyba ze 2 czy 3 epiki. Jakiś złoty rare. Złoty common. Fajne te paczki.

Awatar użytkownika
gajowy21
Wałkarz

Post autor: gajowy21 »

Artein pisze:Al'Akir
A z paczek Ragnaros i złoty Grommash. Chyba ze 2 czy 3 epiki. Jakiś złoty rare. Złoty common. Fajne te paczki.
Tłusto, ja trafiłem Crusha (...), Jaraxusa (dubel) i kila epiców. Co ciekawe, w ciągu tygodnia trafiłem 3x BGH.
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

To widze, ze niektorzy mieli na bogato :D Najlepsze jest to, ze sprawdzalem konto i blizzard nie zchargowal mnie poki co za ten zakup :shock: :shock: :shock:

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

U mnie o dziwo dużo epixów padło z paczek i trafiłem Malygosa, do tego Velen jako klasowa legenda :D Może rng w końcu się odwraca :D:D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Mi nadal nie wzielo z konta kasy i zastanawiam sie wtf :D

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

wiesz rzecz jasna,że transakcje kartą kredytową teoretycznie mogą być rozliczane w terminie do 3 miesięcy, nawet w cywilizowanych obszarach ma pełne prawo trwać to parę ładnych dni.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

No te paczki całkiem bogate były, a takie normalne za golda czy bójki to zwykle straszna bieda. Nie pamiętam kiedy ostatnio jakaś legenda dropła, a jak dropła to Nat Pagle.... :roll:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Żaba pisze:wiesz rzecz jasna,że transakcje kartą kredytową teoretycznie mogą być rozliczane w terminie do 3 miesięcy, nawet w cywilizowanych obszarach ma pełne prawo trwać to parę ładnych dni.
Wiem, natomiast zawsze bylo to od razu dlatego sie dziwie.

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

159 zwycięstw w bójce "Top 3", puff jeszcze nigdy w żadnej bójce w Hs tyle nie grindowałem :mrgreen: , tylko "Top 2" się nieco zbliżyło z 112 wygranymi. Bardzo, bardzo fajna bójka, wypróbowałem chyba z 15 różnych talii i każda nawet jakoś działała, choć większość wygranych mam z 3 najbardziej udanych pomysłów - szamana na murlokach i evryfinn, łowcy na naganiaczach i tygryskach no i druida przewijarki. Ciekawe czy kiedyś rozwiną pomysł i zrobią bójki top 5, albo top 6 :) .
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Jedyne plusy to to że była szybka i wszystkimi klasami dało sie szybko questy porobić. I tak moim zdaniem hunter z mechwarperem i metaltoothem najbardziej op
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Jak działa Kustosz? Dobiera smoka, murloka i bestię które są w kartach jeszcze nieodkrytych, czy też bierze z graveyarda? Jeśli np. mam 1 smoka w talii i już go zużyłem (jest w graveyardzie), to Kustosz go dobierze ponownie?

ODPOWIEDZ