Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
U mnie Velen i jakieś cusie.
W Tavern Brawl zrobiłem druidem (innervate,Barnes,Deathwing dragonlord) serie kilkunastu zwyciestw aż zjechały mnie mechwarpery z metaltoothem.
W Tavern Brawl zrobiłem druidem (innervate,Barnes,Deathwing dragonlord) serie kilkunastu zwyciestw aż zjechały mnie mechwarpery z metaltoothem.
kuzwa!
5 euro za 10 pakietow w tym jedna legenda? zajebisty deal xD
jaraxxusa mi brakuje, velena, i alakira. najbardziej zadowoony bylbym z jaraxxusa.
chyba czas cos kupic od blizzarda:P
5 euro za 10 pakietow w tym jedna legenda? zajebisty deal xD
jaraxxusa mi brakuje, velena, i alakira. najbardziej zadowoony bylbym z jaraxxusa.
chyba czas cos kupic od blizzarda:P
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
-
- Oszukista
No właśnie, czasami mam wrażenie, że tylko ja dostaje crap, jak się ludzie zaczynają chwalić. Mi wypadł Crush, dwa wujowe epiki, i chyba 1! Nadmiarowy rare. A z ostatnich pakietów to ja już nie pamiętam, kiedy mi legenda wypadła. Ale na bank to było jeszcze przed zapowiedzią karazhanu.
a ja dla zasady nie dam im zarobic
U mnie niestety mialem tyriona i wypadl, ale poza tym w 10x wypadl hogger ktorego nie mialem dodatkowo 3xepici, wiec calkiem spoko.
Mojej Pani wypadło: Crush, Onyxia, Baron G
Podpakowane te paczki
Podpakowane te paczki
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
To widze, ze niektorzy mieli na bogato Najlepsze jest to, ze sprawdzalem konto i blizzard nie zchargowal mnie poki co za ten zakup
Mi nadal nie wzielo z konta kasy i zastanawiam sie wtf
Wiem, natomiast zawsze bylo to od razu dlatego sie dziwie.Żaba pisze:wiesz rzecz jasna,że transakcje kartą kredytową teoretycznie mogą być rozliczane w terminie do 3 miesięcy, nawet w cywilizowanych obszarach ma pełne prawo trwać to parę ładnych dni.
- Infernal Puppet
- Masakrator
159 zwycięstw w bójce "Top 3", puff jeszcze nigdy w żadnej bójce w Hs tyle nie grindowałem , tylko "Top 2" się nieco zbliżyło z 112 wygranymi. Bardzo, bardzo fajna bójka, wypróbowałem chyba z 15 różnych talii i każda nawet jakoś działała, choć większość wygranych mam z 3 najbardziej udanych pomysłów - szamana na murlokach i evryfinn, łowcy na naganiaczach i tygryskach no i druida przewijarki. Ciekawe czy kiedyś rozwiną pomysł i zrobią bójki top 5, albo top 6 .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Jak działa Kustosz? Dobiera smoka, murloka i bestię które są w kartach jeszcze nieodkrytych, czy też bierze z graveyarda? Jeśli np. mam 1 smoka w talii i już go zużyłem (jest w graveyardzie), to Kustosz go dobierze ponownie?