[Kraków] 08.10 MDK Vol.II, 1200pkt
Re: [Kraków] 08.10 MDK Vol.II, 1200pkt
Drogie dzieci - nie będzie mnie .. miałem wybór ten turniej albo master w Łodzi. Co sie odwlecze to nie uciecze .. tylko tej losówki szkoda bo wiem że bym ją wylosował ;p
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
E tam do łodzi będziesz się pchałDibo pisze:Drogie dzieci - nie będzie mnie .. miałem wybór ten turniej albo master w Łodzi. Co sie odwlecze to nie uciecze .. tylko tej losówki szkoda bo wiem że bym ją wylosował ;p
eMperem
Fear is the path to the dark side
Ee to już nie ma co liczyć na duże posiłki ,wcale nie to ze bym się już połasił na ta dodatkową nagrodę jak na typowego brodacza z centusiolandi . Trudno zawsze można odkuć się na goblinach szczurkach i nie zapominajmy o elfach w każdym kolorze... Powodzenia w Łodzi (po..wodze..nia hehe dobre)
eMperem
Pchać się nie ma co, ale zapraszamy na najbardziej luźny master (podobno) w roku jak co roku każdego.Merrol pisze:E tam do łodzi będziesz się pchałDibo pisze:Drogie dzieci - nie będzie mnie .. miałem wybór ten turniej albo master w Łodzi. Co sie odwlecze to nie uciecze .. tylko tej losówki szkoda bo wiem że bym ją wylosował ;p
Ktoś ze Śląskiej ziemi planuje się wybrać? Zawsze w kilku taniej i raźniej.
SS-mani? Guerilla?
SS-mani? Guerilla?
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
1. Strefy wystawienia we flank attack: boczne po 12" (zamiast 18")Glonojad pisze:Dobra, czy cos się zmienia w zasadach w stosunku do Swidnika?
2. Odległość znaczników w Secure Target na 18" (zamiast 24")
Zmiany są podyktowane dostosowaniem do stołów 48x48
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.