[WARSZAWA] 15.10.2016 Wałkowanie vol.VII Wałko-macki
[WARSZAWA] 15.10.2016 Wałkowanie vol.VII Wałko-macki
DROBNE WAŁECZKI
oraz
oraz Klub Adeptus Mechanicus
Mają zaszczyt zaprosić na siódmą edycję turnieju Wałkowanie 9th Age. Tym razem w parach.
Najlepsza baza terenowa w Polsce, wygodne stoły, wysoki standard hobbystyczny, atrakcyjne nagrody i co najważniejsze... świetna ekipa!
Turniej odbędzie się 15.10.2016, w siedzibie klubu Adeptus Mechanicus:
Warszawa, Al.Krakowska 110/114,
teren Airbus Military EADS PZL. (na bramie mówimy, ze kierujemy się do firmy Kromlech)
Jeśli ktoś nie był wcześniej w klubie, lub będzie miał problemy z trafieniem, proszę o kontakt:
693 469 897 Boguś
Profesjonalna mapka:
Gramy w formacie "9th Age" KLIK
Grać będziemy na zestawie mapek z ETC2016.
Rozpiski na 1000pkt+2000pkt. Zasady Łódzkiego mastera. Odsyłam do odpowiedniego tematu
Progi punktowe w systemie 0-20, wg najnowszej wersji rulebooka.
secondary objective: +3/-3
BYE oznacza +750 małych punktów, i analogicznie, nierozegranie bitwy oznacza -750 małych punktów.
Turniej będzie zgłoszony do ligi, ID:
Rozkład jazdy wygląda następująco:
9:00-12:20 bitwa #1
12:30-15:50 bitwa #2
16:00-19:20 bitwa #3
19:30 - wręczenie nagród
Na turnieju będzie miała miejsce ocena malowania (0-6pkt), wliczająca się do wyniku.
Wszyscy uczestnicy zobowiązani są do posiadania czytelnej rozpiski, oraz zasad armii i używanych zakleć w formie pdf lub wydruku.
Brak powyższych będzie skutkował punktami karnymi.
Podczas turnieju będzie możliwość zakupienia wiktuałów z oferty znanego i lubianego dyskontu.
Nagrody sponsorują:
FGB
Będą nagrody od Kromlech dla 3 losowych graczy
Kromlech
Wpisowe na turniej: 30PLN od pary
Obowiązuje pre-rejestracja i przedpłata na konto:
11 1140 2004 0000 3002 5560 3507 - Bogumił Kułakowski
W tytule przelewu wpisujemy: "Wałkowanie" imię i nazwisko.
Po dokonaniu przedpłaty proszę o informację e-mail/albo PM: kulakowski.bogumil@gmail.com
W zgłoszeniu podajemy imię, nazwisko, tel. oraz ID ligowe.
Limit uczestników: 18 par
Zgłoszeni:
1. Guldur i Jarek K P
2. Szary i Paździoch P
3. Gąsior i Lipek
4. Bobson i Filip AM
5. Kyoshi i Dark Kluku
6. Lazur i Glegut P
7. Semi i Voodoo
8. Edgar i Hoax
9. Cotau i PKDeath
10. Bartek i Łukasz Kołcun
11. Ted i Łysy
12. Bartosz i Janek Gopal
13. Sirrus i Syn P
14.
15.
16.
oraz
oraz Klub Adeptus Mechanicus
Mają zaszczyt zaprosić na siódmą edycję turnieju Wałkowanie 9th Age. Tym razem w parach.
Najlepsza baza terenowa w Polsce, wygodne stoły, wysoki standard hobbystyczny, atrakcyjne nagrody i co najważniejsze... świetna ekipa!
Turniej odbędzie się 15.10.2016, w siedzibie klubu Adeptus Mechanicus:
Warszawa, Al.Krakowska 110/114,
teren Airbus Military EADS PZL. (na bramie mówimy, ze kierujemy się do firmy Kromlech)
Jeśli ktoś nie był wcześniej w klubie, lub będzie miał problemy z trafieniem, proszę o kontakt:
693 469 897 Boguś
Profesjonalna mapka:
Gramy w formacie "9th Age" KLIK
Grać będziemy na zestawie mapek z ETC2016.
Rozpiski na 1000pkt+2000pkt. Zasady Łódzkiego mastera. Odsyłam do odpowiedniego tematu
Progi punktowe w systemie 0-20, wg najnowszej wersji rulebooka.
secondary objective: +3/-3
BYE oznacza +750 małych punktów, i analogicznie, nierozegranie bitwy oznacza -750 małych punktów.
Turniej będzie zgłoszony do ligi, ID:
Rozkład jazdy wygląda następująco:
9:00-12:20 bitwa #1
12:30-15:50 bitwa #2
16:00-19:20 bitwa #3
19:30 - wręczenie nagród
Na turnieju będzie miała miejsce ocena malowania (0-6pkt), wliczająca się do wyniku.
Wszyscy uczestnicy zobowiązani są do posiadania czytelnej rozpiski, oraz zasad armii i używanych zakleć w formie pdf lub wydruku.
Brak powyższych będzie skutkował punktami karnymi.
Podczas turnieju będzie możliwość zakupienia wiktuałów z oferty znanego i lubianego dyskontu.
Nagrody sponsorują:
FGB
Będą nagrody od Kromlech dla 3 losowych graczy
Kromlech
Wpisowe na turniej: 30PLN od pary
Obowiązuje pre-rejestracja i przedpłata na konto:
11 1140 2004 0000 3002 5560 3507 - Bogumił Kułakowski
W tytule przelewu wpisujemy: "Wałkowanie" imię i nazwisko.
Po dokonaniu przedpłaty proszę o informację e-mail/albo PM: kulakowski.bogumil@gmail.com
W zgłoszeniu podajemy imię, nazwisko, tel. oraz ID ligowe.
Limit uczestników: 18 par
Zgłoszeni:
1. Guldur i Jarek K P
2. Szary i Paździoch P
3. Gąsior i Lipek
4. Bobson i Filip AM
5. Kyoshi i Dark Kluku
6. Lazur i Glegut P
7. Semi i Voodoo
8. Edgar i Hoax
9. Cotau i PKDeath
10. Bartek i Łukasz Kołcun
11. Ted i Łysy
12. Bartosz i Janek Gopal
13. Sirrus i Syn P
14.
15.
16.
Ostatnio zmieniony 18 paź 2016, o 16:30 przez Bobson, łącznie zmieniany 13 razy.
Kto Cię tak zmierzwił Guldur? Jesteś głodny? W co drugim temacie turniejowym znajdziesz 20 takich postów, więc zluzujGuldur pisze:Shino pisze:u mnie podobnie.
szansa na to, ze przyjde jest jak legii w lm (pozdro Bobson)
swiat nie mogl sie obejsc bez tej informacji. Byla niezwykle istotna dla turnieju jak i samego organizatora
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.
MISZCZShino pisze:musisz po prostu przyjac, ze niektore informacje sa jak przerzuty na treningu komandosow. Dla wielu osob przydatne, a u niektorych wywoluja panike i focha
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Nie znasz kontekstu to się nie odzywaj. Serio było dobreJarekK pisze:Selekcjonerzy wybraniJanus pisze:MISZCZShino pisze:musisz po prostu przyjac, ze niektore informacje sa jak przerzuty na treningu komandosow. Dla wielu osob przydatne, a u niektorych wywoluja panike i focha
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Ale oni jeszcze nie wybrali - nie znasz kontekstu?JarekK pisze:Selekcjonerzy wybraniJanus pisze:MISZCZShino pisze:musisz po prostu przyjac, ze niektore informacje sa jak przerzuty na treningu komandosow. Dla wielu osob przydatne, a u niektorych wywoluja panike i focha
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Ja bym zagrał, ale pary nie mam. Grałbym CHD, bez spiny na luzie. Obojętne, czy 2k czy 1k. W 9th age nie grałem, ale zasady przejrzałem.
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!
Kilka klubów włączyło się w akcję "Weź seniora na mastera" polegającą na tym żeby zagrać w parze z kimś kto od dawna nie pojawiał się na turniejach.
Przewidziano nagrody
Przewidziano nagrody
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Dawajcie. Może zagracie razem - Kyoshi i Never?
- Dark Kluku
- Wałkarz
Hejka, właśnie zrobiłem przelew Dark Kluku i Kyoshi.Bobson pisze:Dawajcie. Może zagracie razem - Kyoshi i Never?