[Master] Macki Wojny2k16 - 22-23.10 Łódź Wyniki str 19
Re: [Master] Macki Wojny2k16 - 22-23.10 Łódź
rozumiem, ze sedzia grajacy w kazdym momencie jak bedzie wezwany do stolika to powinien jako sedzia podejsc?
czy ma takie same zasady otrzymywania punktow karnych jak inni gracze?
czy ma takie same zasady otrzymywania punktow karnych jak inni gracze?
20 sztuk gnoblarów/gnoblaropodobnych pożyczę zapłata wiadoma (resztę armii mam ;P)
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Dwa swarmy jaszczurek i 10 kameleonow....kto poratuje ten nie pożałuje.piwo wypije
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Jak znajdę w piwnicy kameleony jutro to dam znać.lwieserce85 pisze:Dwa swarmy jaszczurek i 10 kameleonow....kto poratuje ten nie pożałuje.piwo wypije
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Znaleźć kameleony - zależy jak dobrze pomalowalesGokish pisze:Jak znajdę w piwnicy kameleony jutro to dam znać.lwieserce85 pisze:Dwa swarmy jaszczurek i 10 kameleonow....kto poratuje ten nie pożałuje.piwo wypije
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
To ja może zrobię zdjęcia maneaterów abyście mi ze stołu nie zdjęli ;P
a Gnoblary już mam
a Gnoblary już mam
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Jeszcze dziś powinniście mieć kolejne, poszło za Debeliala i mnie
Pożyczę 5 pistoliersów i 10 state militia, odwdzięczę się w browarkach.
Pożyczę 5 pistoliersów i 10 state militia, odwdzięczę się w browarkach.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
To dopiero początek samograj mamy to łatwo w warzywniaku będzie nam szłoDruchii pisze:Gokish, kurwa, wygraliśmy !
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13