[Master] Macki Wojny2k16 - 22-23.10 Łódź Wyniki str 19
Re: [Master] Macki Wojny2k16 - 22-23.10 Łódź
To forma protestu przeciwko punktowaniu przedplat
Spoko, ale banki tak nie dzialaja... przelew zrobiony w piatek po 19 dojdzie ok. poludnia w poniedzialek... czyli teoretycznie po terminie... ale praktycznie zostal wykonany 14.10...Laik pisze:Regulamin wisi od dawna - nie ma problemu - jest napisane że przedpłaty do 16 więc jest jeszcze dzień na ich wykonanie
Dread Elves 2.0 - W/R/P - 18/10/15
Jak zwykle.
Org bez przemyślenia wybrał z dupy datę na ostateczny termin przelewów i teraz udaje, że wszystko spoko.
Gracze zabrali się za wszystko w ostatniej chwili i teraz głupio próbują ukryć, że nie umieją czytać ze zrozumieniem.
A na końcu jeden miś znany z pełnego przywiązania do wszelkiej maści regulaminów, głównie gdy nie dotyczą jego, odgrywa świętego anzelma praworządnego.
Ja pierdolę. Cyrk ten sam co zawsze. Na szczęście turniej będzie zajebisty.
Też, jak zawsze.
Org bez przemyślenia wybrał z dupy datę na ostateczny termin przelewów i teraz udaje, że wszystko spoko.
Gracze zabrali się za wszystko w ostatniej chwili i teraz głupio próbują ukryć, że nie umieją czytać ze zrozumieniem.
A na końcu jeden miś znany z pełnego przywiązania do wszelkiej maści regulaminów, głównie gdy nie dotyczą jego, odgrywa świętego anzelma praworządnego.
Też, jak zawsze.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Awaria awaria Awaria!
Kosa mi sie wysypał, szukam kogoś do pary.
Jako że jestem w potrzebie dostosuje sie do ewentualnego kolegi jak chodzi o format (1 lub 2 Kozy lub Breta).
Jak nikt sie nie zgłosi to przyjadę sam
Kosa mi sie wysypał, szukam kogoś do pary.
Jako że jestem w potrzebie dostosuje sie do ewentualnego kolegi jak chodzi o format (1 lub 2 Kozy lub Breta).
Jak nikt sie nie zgłosi to przyjadę sam
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
podchodzimy zdroworozsądkowo. Elfy za elfy, ludzie za ludzi, krasie za krasie. Nawet gobliny za gnoblary, hobgobliny i inne takie.
Trzeba wprowadzać dobre zwyczaje. Na przykład restrykcyjne traktowanie malowania jest spoko ale proksowanie powinno być postępowe w postępowych czasach. O ile przeciwnik, sędzia itd wiedzą o co chodzi w modelu bez patrzenia w rozpę albo z drobną podpowiedzią w postaci wyglądu reszty armii to jest ok.
Imho nie ma problemu w tym by ktoś figsami bretki reprezentował kawę imperialną i odwrotnie.
Jeśli by ktoś miał wątpliwości to wkleja tutaj zdjęcie w temat albo śle pm czy na maila podanego w pierwszym poście i dostaje odpowiedź czy przechodzi jako figs czy jest proksem i nie przechodzi.
Co do przedpłat to jeszcze myślę, że Napadzior potwierdzi ale wydaje mi się, że nic się nie stanie jak w poniedziałek zostanie to dopięte
Trzeba wprowadzać dobre zwyczaje. Na przykład restrykcyjne traktowanie malowania jest spoko ale proksowanie powinno być postępowe w postępowych czasach. O ile przeciwnik, sędzia itd wiedzą o co chodzi w modelu bez patrzenia w rozpę albo z drobną podpowiedzią w postaci wyglądu reszty armii to jest ok.
Imho nie ma problemu w tym by ktoś figsami bretki reprezentował kawę imperialną i odwrotnie.
Jeśli by ktoś miał wątpliwości to wkleja tutaj zdjęcie w temat albo śle pm czy na maila podanego w pierwszym poście i dostaje odpowiedź czy przechodzi jako figs czy jest proksem i nie przechodzi.
Co do przedpłat to jeszcze myślę, że Napadzior potwierdzi ale wydaje mi się, że nic się nie stanie jak w poniedziałek zostanie to dopięte
w punktJaceK pisze:Jak zwykle.
Też, jak zawsze.
Co do proxów - ni ma producenta, ni ma modeli, moje gargantule to wielkie smoki a ich król to kamienny idol :*
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Slayer Zabójców
- Masakrator
Malowanie zajebiste, ale armia proxów zawsze na propsie-Qc- pisze:
Co do proxów - ni ma producenta, ni ma modeli, moje gargantule to wielkie smoki a ich król to kamienny idol :*
Jeśli miałby ktoś pożyczyć 15 lub 30 łuczników breta/imperium to byłbym wdzięczny w %
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Dzięki wielkie, ale zanim...czy łucznicy brety przejdą jako łucznicy emp bez straty w pkt modelarki? W wfb pewnie by był zonk, a jak jest w 9th age?
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Faktycznie, dzięki wielkie Po figsy zgłoszę się na sędziówkę lub do Napadziora