[Master] Macki Wojny2k16 - 22-23.10 Łódź Wyniki str 19
Re: [Master] Macki Wojny2k16 - 22-23.10 Łódź
Poszło i od nas również z potwierdzeniem przelewu
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
rozpiska tez własnie poszła...
pytanie do organizatorów... bedziecie publikować rozpiski na forum tak jak to sie robi przed dmp?
pytanie do organizatorów... bedziecie publikować rozpiski na forum tak jak to sie robi przed dmp?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Czemu mamy tylko przedpłatę zaznaczoną, zgłoszenie nie dotarło na maila? Swoją drogą w mailu pytałem o kwestie modelarskie.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Za chwilkę będzie uaktualnienie . Właśnie siedzę nad mailami . Proszę o odrobinę cierpliwości
Co do rozpisek - to będą publikowane , zabiorę się za to jutro w pracy (polecam państwowe posady ) i jakiś link będzie zapodany, nie chcę się tutaj teraz określać czasowo , ale nie będzie lipy
Tak to wygląda na tą chwilę i niebawem będzie UP w 1 poście:
Co do rozpisek - to będą publikowane , zabiorę się za to jutro w pracy (polecam państwowe posady ) i jakiś link będzie zapodany, nie chcę się tutaj teraz określać czasowo , ale nie będzie lipy
Tak to wygląda na tą chwilę i niebawem będzie UP w 1 poście:
Ostatnio zmieniony 17 paź 2016, o 08:41 przez Napadzior, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Mudżahedin
Ano tak przeglądam listę to ilu ludziów nie znam więc widze 9th żyje i to dobrzeKołata pisze:Niezła frekwencja Zapowiada się super turniej!
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Jak rozmawiałem z Napadem to chyba je będzie chciał wrzucić jutro albo pojutrze jak wejdzie jak najwięcej zgłoszeń.
No i jak panowie ? Wymiękacie czy czekacie ze zgłoszeniami aż wrzucimy rozpiskiDzoooma pisze:My się szykujemy mocno, zobaczymy co z tego wyniknie bo to same Gamonie, ale z 6 osób powinno być....