Dibo, nie jest ciężko zrobić odwrócenie ról;) Główki na opak i to koziołek skrzywdzi elfika;)Dibo pisze:Wstrętny elf !! Skrzywdził koziołka !
Galeria Kosy Szczury
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- HiddenDreams
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Re: Galeria Kosy HiddenDreams->Sylvan Elf
- wind_sower
- Masakrator
Wiersze Kosy pisane nocąKosa pisze:podszedł go z ukrycia jak się pasł,
nie było walki tylko szybki ciach.
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
chętnie bym coś tam jeszcze malnął jakby była okazja od HD
upik:
dalej Niemiaszki:
też i ludki do infinity:
No i batlowe perełki na koniec:
dalej Niemiaszki:
też i ludki do infinity:
No i batlowe perełki na koniec:
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Starocie GW pomalowane na cacy, świetny klimat mają. Zresztą jak cała reszta:).
taki tam wspomnień czar, Dydu sprzedaje całość to prosił o fotki to też wrzucę jako podsumowanie lesniaków, niestety nie dokończonych
I całość, fota nie wyszła totalnie ale nie było warunków na takie zdjęcie (tam jest jest jeszcze sporo poprzednich elfików Dyda nie malowanych przeze mnie, a przez X-Winga już nie uda się je przemalować
I całość, fota nie wyszła totalnie ale nie było warunków na takie zdjęcie (tam jest jest jeszcze sporo poprzednich elfików Dyda nie malowanych przeze mnie, a przez X-Winga już nie uda się je przemalować
- ROTTEN_FACTORY
- Chuck Norris
- Kontakt:
Za elfami nie przepadam ,ale taką armie z dumą mógłbym postawić na półce . Dobra robota !
trochę się nazbierało:
bolcik, tym razem dla Seviego
i miesiąc bez infinity nie mógł się obyć:
no i punkt programu, orki ^^
i naszło mnie też na podsumowanie tych orków, prawie przez 2 lata udało się tyle pocisnąć, chociaż wiem, że coś tam nie zsotało sfotografowane (stare black orki, parę goblinów i ich maszyn z tego co pamietam):
ogólnie, mega kolekcja
bolcik, tym razem dla Seviego
i miesiąc bez infinity nie mógł się obyć:
no i punkt programu, orki ^^
i naszło mnie też na podsumowanie tych orków, prawie przez 2 lata udało się tyle pocisnąć, chociaż wiem, że coś tam nie zsotało sfotografowane (stare black orki, parę goblinów i ich maszyn z tego co pamietam):
ogólnie, mega kolekcja
Ostatnio zmieniony 1 lis 2016, o 17:31 przez Kosa, łącznie zmieniany 5 razy.
Mega kupa dobrej roboty, najbardziej podobają mi się orkowe sztandary (taka moja ulubiona część malowanie więc mocno na to zwracam uwagę szkoda, że nie ma jakichś zoomów bo chętnie bym obejrzał). Ale super zwracają uwagę dwa Wywerny zwłaszcza ten 6ed, który o ile dobrze zauważam jest fajnie przekonwertowany na tej skałce a to zawsze ludziom sprawiało problem. 5ed to oczywiście klasyk w dobrym stylu - mega~!
ostatnie zmalowane mają jakieś tam zoomy:
http://www.fotosik.pl/u/kosaelf/album/2379231
a moje HE...
za niedługo się pojawią myślę, ale najpierw ludki do frostgrava, potem już będę chciał 18 princesek z 6edycji zmalować dla siebie jako SH i wtedy myślę, że już będę miał 20 shadow warriorów z 6ed posiadał bo już zakupione
a po drodze i tak szykuję się sporo HE Gilotyny ^^
http://www.fotosik.pl/u/kosaelf/album/2379231
a moje HE...
za niedługo się pojawią myślę, ale najpierw ludki do frostgrava, potem już będę chciał 18 princesek z 6edycji zmalować dla siebie jako SH i wtedy myślę, że już będę miał 20 shadow warriorów z 6ed posiadał bo już zakupione
a po drodze i tak szykuję się sporo HE Gilotyny ^^
te orki to Psz?
ja bym mial paru SH i DP jakby ci sie chcialo
ja bym mial paru SH i DP jakby ci sie chcialo
orki na pustyni to DeBeliala.
Psz też trochę ma, które mu malowałem, w zasadzie bardzo podobnie ale zdecydowanie mniej, dużo mniej jednak całe 2,5k tfu 4,5k pewnie i uzbierało by się
Psz też trochę ma, które mu malowałem, w zasadzie bardzo podobnie ale zdecydowanie mniej, dużo mniej jednak całe 2,5k tfu 4,5k pewnie i uzbierało by się
orki naprawione