Hearthstone

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Re: Hearthstone

Post autor: Ziemko »

Nie widzialem Gokish zrecenzuj.

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

Na razie ujawnili 30 kart :

http://www.hearthpwn.com/news/1847-mean ... -whats-new

Żadna na razie nie jest "OMG muszę to mieć", ale kilka jest ciekawych.
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Kazakus genialna karta I tyle :D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Kazakuks super, ale liga i Reno odpada - wiec nie wiem czy tylko dla niego oplaca sie grac na 1 sztuce.
Priesta chca na smoki, a odpada GT i gora, wiec smokow dobrych poza azurem nie bedzie za duzo.
Priest mega buff - ta karta za 1 robiaca sile -3 wszystkim ich pojebalo - albo turbo trade, albo massive shacher macher.
Druid jeszcze mocniejszy na tokenach bedzie karta +1+1 = zlo.
Ten dodatek ma mega klimat najfajniejszy ze wszystkich imho, rewelacja!
Wielka moja mlosc - murloc ninja, co za pomysl, co za grafika, co za dzialanie :D

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

Ćwierćwinał Pavel versus Amnesiac! Obczajcie sobie! :wink:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Damn zadufony w sobie emo dzieciak Pavel wygral... Szkoda Amnesiaca, bo spoko typ z niego. Hippi ich wszystkich pojedzie!! Go Hippi!

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

Jak to w HS bywa

RNG > skill

:(
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Pavel posprzątał Amnesiaca i to jak. Miał dobre dojścia Amnesiac na początku ale potem co Pavel grał :D
Babling booki w sheepa i portal mrok.

I nie gadamy ze rng > skill bo Amnesiac w tych trzech grach pierwszych tez miał fart.

Ziemas Pavel zadufany w sobie? :D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

emiel_regis
Oszukista

Post autor: emiel_regis »

Kazakus - karta - masakra. Reszta na razie dupy nie urywa. Szkoda trochę że jednak duży dodatek. Obawiam się trochę wariantu z TGT - niby dużo nowych kart, niby fajna nowa mechanika, ale i tak prawie nic do mety na stałe nie weszło (nie licząc Marielki u Warriora). Wszystkie przygody jak do tej pory miały mega wpływ na talie, a dodatki... jak na razie 2 z 3.

Bretonnian
Falubaz

Bardziej powiedział bym że Amnesiac zadufany w sobie typ -> hasła w stylu "Jestem najlepszy, rozjebie wszystkich". Pavel raczej na czilku :wink: ALL HAIL Comebackmaster!

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Pavel w wywiadach mówił, ze jest najlepszy i nkt nie ma wiekszych szans na wygrana niż on. I drugi comeback :P

Rag i 1w3 gdzie chwile potem mial leathal - nice nice, rng wygralo ten cwiercfinał :D Nie szalalbym, swietnie graja wszyscy
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Albo_Albo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Albo_Albo »

co wy sie jaracie tym kazakusem? to tak jak z barnsem grywalny ale nigdy gry nie zrobil ani szali wg mnie na korzysc gracza nie przechylil ot taki dobry zapychacz

sa o wiele grozniejsze karty albo o wiele bardziej upierdliwe niz te :)

z tych kart to zaprezentowali to wg mnie sa niektore o niebo lepsze niz ten kazakus

Bretonnian
Falubaz

Big-Time Racketeer jeśli Bran jest na stole :wink: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Gokish pisze:Pavel posprzątał Amnesiaca i to jak. Miał dobre dojścia Amnesiac na początku ale potem co Pavel grał :D
Babling booki w sheepa i portal mrok.

I nie gadamy ze rng > skill bo Amnesiac w tych trzech grach pierwszych tez miał fart.

Ziemas Pavel zadufany w sobie? :D

Pavel w wywiadach grupowych powiedzial, ze jest najlepsze ze wszystkich grajacych gracz oraz, ze ewentualnie kilku mu moze dorownuje. Sorry, ale koles dopiero co sie pojawil i kozaczy, trzymam kciuki za jasona, a i tak hippi ich all pojedzie.

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Pavel był już w zeszłym roku daleko w eliminacjach ale Najrea go pojechał
Obrazek

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

Swoją drogą, jeśli obstawiłem Pavela to ile pakietów już mam :) ?
Big-Time Racketeer jeśli Bran jest na stole :wink: :mrgreen:
Trochę gorzej jak wypadnie z portalu dla druida :mrgreen:
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Bretonnian
Falubaz

Chyba oglądaliśmy inne wywiady Ziemko (a przypomnę że cały czas puszczają te same) :wink: A Pavel nie pojawił się z nikąd, rok temu prawie dostał się na Blizzcon :wink:

minority
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: minority »

A co sądzicie o nowej mechanice? Łączenie klas innowacyjny pomysł i spory buff dla rogala z peedlerem ,ciekawe czy powstaną jakieś chore comba

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

Poza ww. bardzo podobaja mi sie early miniony dla priesta i pallego - lepszy cultysta i leczaca legenda :-)
Dragon priest tez bedzie fpyte - dragon operative 5/6 za 5 many + discover oraz czyszczenie stolu za 5 dmg :-)

P.S. moim czempionem jest Thijs ile pakietow zgarne ? ;-D

emiel_regis
Oszukista

Post autor: emiel_regis »

Jak dla mnie to must be będzie legenda druida. Paladyna wydaje mi się że szału nie robi. Ot taki minibot. Ma pewnie jakiś potencjał w połączeniu z buffami, ale nie sądzę żeby zatrząsł metą. Mistress of pain wydaje mi się zbliżona potencjałem, a nigdy specjalnie nie była grana.

ODPOWIEDZ