Hearthstone

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: Hearthstone

Post autor: QQrydza »

Ziemas ma racje, Pavel to kutwa.

Karty do priesta sa bardzo fajne

Zaba - tyle co ja masz :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Żaba pisze:Poza ww. bardzo podobaja mi sie early miniony dla priesta i pallego - lepszy cultysta i leczaca legenda :-)
Dragon priest tez bedzie fpyte - dragon operative 5/6 za 5 many + discover oraz czyszczenie stolu za 5 dmg :-)

P.S. moim czempionem jest Thijs ile pakietow zgarne ? ;-D
Tyle samo co ja dostaniesz, glupi my... A jako drugiego chcialem dac hippiego, moglem wyciagnac wnioski jak emo kid na ostatnim turnieju tez waznym przegral wszystko.

Go Jason and Hippi.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

@Żaba

dostaniesz cały 1 pakiet ;)

GOGOGO Pavel wymorduj kolejnego łatwo :D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Pavel przegra, bo jest 2-1, a wygrywa tylko z 0-3

fireland portal - leroy ....... :D
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Jak na scene slaba dla prosow, to taki Pavel chyba zarobil juz dosc zeby mu sie 2 lata gry zwrocilo :P

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Jason skopal dwie sytuacje i kosztowalo go to mecz :(

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

Ja wybralem che0nsu, bo wygladal na najwiekszego nerda, wiec niech cisnie po moje paczki ;)
Obrazek
Highborn Elves Only!

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Co za yoggg hippiego i co za fail z misslethalem.

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

I tak najlepszym zagraniem całych mistrzostw będzie yogg, który pierwszym zaklęciem rzucił na siebie purify :mrgreen:
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
Matis
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Matis »

Jest gdzieś lista decków, którymi grają na mistrzostwach? Jeśli tak to prosił bym o linka. (Szukam czegoś fajnego pod warka i szamana)
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Matis pisze:Jest gdzieś lista decków, którymi grają na mistrzostwach? Jeśli tak to prosił bym o linka. (Szukam czegoś fajnego pod warka i szamana)

hearthpwn.com
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Mad Mike pisze:
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

Pavel jak gral z Amnesiakiem pokazal skila - owca i portal - i to nie byle jakiego skila ale - TRUE SKILL :-)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Hippi krol ragnarosa ta 5ta gre powinen przegrac, natomiast ciesze sie ze orzeszedl. Teraz juz tylko Pavla pojechac.

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

A'propo true skilla - mój gobliński blastmag dopiero co wpakował perfekcyjnie 4/4 pocisków prosto w wrażą małpę, co w perspektywie wygrało mi grę. Większy opad szczeny miałem dzisiaj tylko jak zobaczyłem gościa z legendarnym rewersem kart ( znaczy że co najmniej raz wbił rangę legendy ) zagrywającego silverback patryjarchę #-o .
Mad Mike pisze:

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

Kazdy gra czasem dekiem for fun :-)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

No i niestety... Generalnie niezaleznie od skilla ta gra jest tak turbo losowa ze szok. Nie wiem ilu z was ogladalo final, ale mirror druidow gdzie deki sa prawie kopia rozdanie jednego i rozdanie drugiego... No commnent.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Ziemuś jak w większości karcianek jakiś element rng musi być. Dobry finał :D
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Dobry, ha, i pomyśleć ze prawidłowo obstawiłem zwycięzcę tylko dlatego, że gościu podobał mi się z wyglądu i był z Rosji. Więcej szczęścia niż rozumu, ale 6 pakietów chętnie przyjmę :mrgreen: .
Generalnie niezaleznie od skilla ta gra jest tak turbo losowa ze szok
No brawo Szerloku :wink: . Choć podobno, jeśli wierzyć wywiadowi z jedną z developerek, w nowej expansji ma być mniej losowości ( w co odrobinkę wątpię patrząć ile kart z odkrywaniem już ujawnili. Choć akurat odkrywanie to ta "dobra" [bo przynajmniej częściowo kontrolowana] losowość ).
Mad Mike pisze:

Awatar użytkownika
Królik
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Królik »

Żaba pisze:Pavel jak gral z Amnesiakiem pokazal skila - owca i portal - i to nie byle jakiego skila ale - TRUE SKILL :-)
Gdzie mozna obejrzec finaly?

ODPOWIEDZ