SZCZECIN
Ktoś chce jutro zagrać ok 14?
Pójdź do sklepu FENIX, który znajduje się na przeciwko kina Pionier(http://sklepfenix.pl/?page_id=78) i pogadaj z właścicielem, możecie się umówić na jakiś dzień i wytłumaczy ci zasady.
Forum graczy ze Szczecina jest pod adresem:golddwarf pisze:Witam,
jestem kompletnie zielonym i początkującym graczem i poszukuję osoby właśnie ze Szczecina, która nauczyła by mnie podstaw gry.
http://animosity.pl/forum/
Napisz tam w odpowiednim dziale / temacie, na pewno ktoś się do gry znajdzie.
Tia......ktoś chętny na jutro o 14 i/lub sobotę ?
Ktoś ma wolne jutro ok 13 żeby zagrać?
Ktoś chętny na jutro o 11?
- King Thorgrim
- "Nie jestem powergamerem"
Czy ktoś ze Szczecina ma ochotę zagrać w tym lub przyszłym tygodniu?
- King Thorgrim
Czy ktoś ma czas grać w tygodniu?
- King Thorgrim
Czy ktoś ze Szczecina ma ochotę zagrać w tym lub przyszłym tygodniu?
- King Thorgrim
okjawor pisze:pisz na forum Animosity
30 stycznia zaczynam ferie, i wybieram się do szczecina. Jest ktoś chętny na grę na 1500 9th age?
High Elves 2 Win/1 Draw/2 Lose
Sprzedam 20 maruderów(sklejeni pod broń i tarcze, czarny podkład, zaczęte malowanie, tarcze osobno w ramkach) chaosu lub wymienię w zamian za wojowników. Zainteresowanych proszę priv
Sprzedam 20 maruderów(sklejeni pod broń i tarcze, czarny podkład, zaczęte malowanie, tarcze osobno w ramkach) chaosu lub wymienię w zamian za wojowników. Zainteresowanych proszę priv
Ciekawe czy się uda.
Ktoś w Szczecinie ma ochotę zagrać? Oczywiście 9th age, punkty dowolne, mogę zagrać zarówno na małe punkty coby się pouczyć zasad i gry jak i duże - popularne 4500.
Ktoś w Szczecinie ma ochotę zagrać? Oczywiście 9th age, punkty dowolne, mogę zagrać zarówno na małe punkty coby się pouczyć zasad i gry jak i duże - popularne 4500.