Hearthstone

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Re: Hearthstone

Post autor: Gokish »

Ziemko pisze:
oczko pisze:tradował? mówimy o agro, trade jest raczej ostatecznością. Może nie aż tak jak cancer hunter ale nieco podobnie. swoją drogą ciekawe jak będą działały karty zbufowane ze stronnikami ktoórzy wymagają konkretnej wysokości statstyki - Gnom Dający +2/+2 minionkom z jeden aaku, lub laska dająca divine shielda
Madry gracz aggro, mimo ze aggro strejduje gdy bedzie to duzy dobry deal...
Przypomnij sobie deck 1/2/3 Paladyna :D tam tylko szło się w pysk potem divine favor i znów stół zasypywało :D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Dobrze mi sie ladderuje obecnie tempo magiem i nzoth hunterem. W ogole barnes to co robi ostatnio, 4 gry pod rzad grajac magiem wyciagnal ragnarosa :D, a potem grajac hunterem 2xsavane. Chyba rekompensuje przeszlosc :D

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Dalej nie grasz standardu?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Ja gram 95% gier stnadardem :D

Nzoth hunter dziala w standardzie tez ok, taka zmodyfikowana wersja beast huntera.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Ziemko pisze:Ja gram 95% gier stnadardem :D

Nzoth hunter dziala w standardzie tez ok, taka zmodyfikowana wersja beast huntera.
Ja siadam właśnie do grinda biorę malydruida malyrogala i chyba pójdzie dragon woj

I jak Ziemkowi opowiadałem :D zły ze mnie gracz straszyłem przeciwnika mark of the wild jak miał 5 hp a ja malygosa na stole i wyszedł :D
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Co do mnie mowisz :P ?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Ok opowiem Ci :D

Gralem Malygos druidem. Przeciwnik ma stół ja 5 życia. Wyrzucam malygosa i całe combo na ręku zostało mu 4 hp. Miałem z idola mark of the wild i 2 many więc trzymałem aż lina się pojawiła na portrecie przeciwnika a on wyszedł :D BM BM BM
Brettonia 23/1/13

QQrydza
Prawie jak Ziemko

eeeeh :D cos jak tu:

https://youtu.be/cpenDgp44gc?t=696

tylko Ty blefowałeś :P

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

Dwie nowe karty ujawnili niedawno :) :

Obrazek
fatigue Druid ftw ?

Obrazek
Mocno losowa, ale potencialnie turbogięta karta. Wyobrażacie sobie na przykład ważywienie wrogiego Tyriona, Sylwanas, czy Ragnarosa ? No, tylko czasem zmieni jakiegoś 5-dropa w pana 7/7 :P ( albo Eerie Statue :mrgreen: ).
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

OMG jaka gieta karta.

NZoth po czym przeciwnik zagrywa to...koszt 2..... :D

Ja pierdziele - masakra imho :D

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Ziemko pisze:OMG jaka gieta karta.

NZoth po czym przeciwnik zagrywa to...koszt 2..... :D

Ja pierdziele - masakra imho :D

Czy takie zło. Dalej masz pełen stół chyba, że coś za 3 many zamieni w Doomsayera
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Dobra, zle doczytalem...... Caly ja... Zrozumialem, ze zamienia na jednostki wszystkie na jednostki o koszcie 1, a nie o 1 less...

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Mimo wszystko jako kontra na N'Zotha jest to gięta karta. Za 2 many pozbywasz się kart pt. Sylvana czy Tyrion, które były strasznie upierdliwe po wyrzuceniu przez N'Zotha. Można kontrować pojedynczych upierdliwców legendarnych - czy to Ragnarosa, czy właśnie Sylvanę... Must have...

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Must have...
N'zotha to gnoi totalnie, ale i wiele innych, szczególnie co większych minionów obywa tęgo. Deewolucja obrabia też przecież przeciwnika z buffów, synergii i prawie na pewno umożliwia znacznie bardziej kożystne wymiany ciosów minionami. Jednocześnie jest to (kolejna.... :P ) karta dzikiego RNG, i raz na jakiś czas *na pewno* da efekt odwrotny od zamierzonego :mrgreen: .
Mad Mike pisze:
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Ziemko pisze:Dobra, zle doczytalem...... Caly ja... Zrozumialem, ze zamienia na jednostki wszystkie na jednostki o koszcie 1, a nie o 1 less...
Wolniej czytaj :D to o czym mówisz to wtedy powinno kosztować trochę więcej :D
Brettonia 23/1/13

Awatar użytkownika
oczko
Falubaz

Post autor: oczko »

Yogg mnie nie lubi - ostatnie dwie bitwy to jakaś masakra. Pierwsza gra - rzucam yogga i pierwsze dwa czary to 2x Pyroblast w mój pysk. Druga gra - przeciwnik ma jakiś śmietnik na stole yogg jest mojąjedyną kartą i miałem nadzieję że coś dobierze , ewentualnie zlikwiduje część śmietnika. On rzucił 8 buffów dla przeciwnika
Obrazek

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Yogg mnie nie lubi - ostatnie dwie bitwy to jakaś masakra. Pierwsza gra - rzucam yogga i pierwsze dwa czary to 2x Pyroblast w mój pysk. Druga gra - przeciwnik ma jakiś śmietnik na stole yogg jest moją jedyną kartą i miałem nadzieję że coś dobierze , ewentualnie zlikwiduje część śmietnika. On rzucił 8 buffów dla przeciwnika
I masz piękny przykład dlaczego uważam Yogga za idotyczną kartę :P .

Plus trzy nowe karty jakie ujawniono w nocy :

Obrazek
Zastanawiam się jak ta cała mechanika jadelitowych ( tudzież nefrytowych jak chce polska wersja ) golemów będzie się sprawdzała, bo potenciał ma spory. Fen Creeper który doprzyzywa sobie, powiedzmy 3/3 za 1 many więcej ?

Obrazek
Zupełnie przyzwoita karta dla szamana.

Obrazek
A ta jest tak bardzo Meh :P .
Mad Mike pisze:

QQrydza
Prawie jak Ziemko

z ta murlocowo szamanska karta masz za 7 - 4 murlocki 3/3 :P

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

-Qc- pisze:z ta murlocowo szamanska karta masz za 7 - 4 murlocki 3/3 :P

A potem pizdu flamestrike ;D
Brettonia 23/1/13

_reszka
Chuck Norris

Post autor: _reszka »

Chyba ze w połączeniu z evolve

ODPOWIEDZ