Doszło, up zgłoszeń w pierwszym poście. PionaDruchii pisze:Doszło nasze zgłoszenie i przelew? Wczoraj wysłałem wszystko
[WARSZAWA] 03.12.16 (4500 pts)- Wałkowanie 9th Age vol.VIII
Re: [WARSZAWA] 03.12.16 (4500 pts)- Wałkowanie 9th Age vol.V
Deadline to piątek wieczorem. Demonetki jako Hellriderzy są zdecydowanie spokoKrzechu pisze:Jak wygląda sytuacja z proxami? Chciałbym wystawić mounted demonetki jako hellriderów, liczę na wyrozumiałość - wierzchowce te same, a jeźdźcy ładniejsi
Czy jest jakiś deadline na zgłoszenia?
Napisz czego Ci brakuje, może uda się coś skołować.drozd-26 pisze:Panowie, dawno nie grałem i brak mi troche figsów do 9-tej. Proxy dozwolone? ew. same traye?
Super, poszedł mail i przelew
Bobson pisze:Deadline to piątek wieczorem. Demonetki jako Hellriderzy są zdecydowanie spokoKrzechu pisze:Jak wygląda sytuacja z proxami? Chciałbym wystawić mounted demonetki jako hellriderów, liczę na wyrozumiałość - wierzchowce te same, a jeźdźcy ładniejsi
Czy jest jakiś deadline na zgłoszenia?
Chyba wyleciałem z obiegu Krasie mają charioty??? Jeśli tak, to mogę dla Ciebie wziąć jakieś inne charioty jeśli krasiowe mają podstawki 50x100drozd-26 pisze:Brakuje mi 2 chariotów krasiowych i 2 vengance seekerów( myżlę że figurki slayerów powinny sie tutaj nadać). Figurek chariotów nie ma a nie było czasu samemu czegoś zmontować.
Nie, ale ja znalazlem i jesli nie pojawi sie wlasciciel to ja przejmuje pod dzwonek. Nowe pudelko mialo jakas dziwna okragla podkladke do piwa zamiast zwyklej podstawki.Bobson pisze:Mapki te z compendium 9th Age. Ostatnio po turnieju znalazłem jakąs podstawkę pod abomkę, nie wiem czy nie Twoja, Cotau.
Hue hue hueCotau pisze:Nie, ale ja znalazlem i jesli nie pojawi sie wlasciciel to ja przejmuje pod dzwonek. Nowe pudelko mialo jakas dziwna okragla podkladke do piwa zamiast zwyklej podstawki.Bobson pisze:Mapki te z compendium 9th Age. Ostatnio po turnieju znalazłem jakąs podstawkę pod abomkę, nie wiem czy nie Twoja, Cotau.
Mam 5 latających trolliElvis is (un)dead pisze:ma ktoś może 5 vargheistów?
- Elvis is (un)dead
- Oszukista
a przed pożyczką możliwa jest mała demonstracja lotu? Muszę zobaczyć czy jest odpowiednio koszący
ok, weź klej
Dzięki wszystkim za przybycie. Mam nadzieję, że gało Wam się przyjemnie. Co warte zauważenia, to to, że gośclisiśmy dwóch zupełnie nowych graczy!!! oraz to, że gry rozgrawaliśmy zdecydowanie szybciej i kończyły się często sporo przed czsasem Mam nadzieję, że Białystok będzie do nas wpadał częściej i ogólnie, że się podobało As, następnymrazem daj znać, przed turniejem, że będziesz. Piona
1 Elvis 59 VC
2 Bobson 52 WDG
3 Rafixator 47 SA
4 Cotau 43 VS
5 Crane 42 HE
6 Krzechu 36 WDG
7 Błażej 32 DL
8 MorDaBoy 26 OK
9 Druchii 25 DE
10 Bartek Kołcun 19 DH
11 Thorek 17 DH
12 Łukasz Kołcun 14 VC