maja takie fajne ponczochy
i nie mam pomysłu jak im je zrobic ...
własnie pracuje nad devotkami (oczywiscie róze odpadaja z racji tego ze nienawidze ten odcien koloru) nie chodzi mi tu o podtekst psychologiczny, poprostu mam awersje
panienki beda zielono czerone tak jak kolory mojej armii z lekkim dodatkiem niebieskiego
ktos pewnie powie ze sie te kolory gryza - taa
a mnie sie podobaja
Wracajac - jak robi sie ponczochy <lol>
tego na pewno nie było jeszcze :P
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Ale jakie chcesz?
Jeśli takie to nieetety ale freehand i do dzieła.
Jeśli zwykłe to myślę że dobrze pomalowany model (a raczej skórę a modelu) przyciemnić rozwodnionym kolorem którego urzywałeś do malowania skóry z dodatkiem czegoś ciemniejszego np. jakiegoś brązu).
Jeśli takie to nieetety ale freehand i do dzieła.
Jeśli zwykłe to myślę że dobrze pomalowany model (a raczej skórę a modelu) przyciemnić rozwodnionym kolorem którego urzywałeś do malowania skóry z dodatkiem czegoś ciemniejszego np. jakiegoś brązu).
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
No chyba Reyki najlepiej jak na razie odpowiedział. Jak siatkowe (to się nazywa "kabaretki", tak?), to trochę roboty przed Toba.
Jak zwykłe, to za Reykim.
Jak trza, to szybciutko wyszukam i wstawię zdjęcie.
Pozdrawiam,
Krzysiek
Jak zwykłe, to za Reykim.
co moge dodać, to tyle, ze mi się to kojarzy z wampirzycą Jakoba Nielsena zrobiną z bretońskiej damselki - kojarzysz? W takim prześwitującym ubraniu.Reyki pisze:Jeśli zwykłe to myślę że dobrze pomalowany model (a raczej skórę a modelu) przyciemnić rozwodnionym kolorem którego urzywałeś do malowania skóry z dodatkiem czegoś ciemniejszego np. jakiegoś brązu).
Jak trza, to szybciutko wyszukam i wstawię zdjęcie.
Pozdrawiam,
Krzysiek
Zaczynam się siebie bac coraz częściej ludzie się ze mna zgadzają.
A do tego w kwestii malarskiej.
Zafael.Ten sam problem mam bo ostatnio kupiłem 30 Wychesów do wh40k i połowa z nich to własnie takie modele jaki przedstawileś wyżej.
Wydaje mi się że najszybciej będzie tak jak opisałem .Czyli poprostu "przybrudzenie" ich rozwodnioną mieszanka brązu i cielistego.
Tu akurat jest na odwrót: http://www.coolminiornot.com/index/whatm/GW/id/78178
A do tego w kwestii malarskiej.
Zafael.Ten sam problem mam bo ostatnio kupiłem 30 Wychesów do wh40k i połowa z nich to własnie takie modele jaki przedstawileś wyżej.
Wydaje mi się że najszybciej będzie tak jak opisałem .Czyli poprostu "przybrudzenie" ich rozwodnioną mieszanka brązu i cielistego.
Tu akurat jest na odwrót: http://www.coolminiornot.com/index/whatm/GW/id/78178
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken