Na tutejszym forum funkcjonuję trzy lata, do tej pory przeprowadziłem kilka(może kilkanaście) transakcji i wydaje mi się, że wszystkie osoby z którymi współpracowałem były zadowolone.
Ponieważ mam trochę wolnego czasu, chętnie przyjmę zlecenie malowania figurek. Ze swojej strony oferuję doświadczenie, szybkość i rzetelność. Do tej pory pomalowałem całą armię lizardmenów, dwie duże armie skavenów, armię WoChu, oraz wiele pojedynczych oddziałów innych frakcji.
W tej chwili przyjmuję zlecenia na max 60 figurek. Dodatkowo zlecenie wykonam do 18 stycznia. Zlecenia przyjmuję pojedynczo i aby była jasność i przejrzystość co się akurat dzieje, proszę osobę która zdecyduję się na współpracę ze mną, o dodanie posta w tym wątku, że jej figurki się u mnie znajdują. Co do cennika, nie odbiega on od normy forumowej i zależy od rodzaju modelu.
Maluję schludnie, nie ograniczam się do określonej liczby warstw czy washy - dopóki figurka nie wygląda w moim mniemaniu dobrze, pozostaje u mnie na warsztacie.
Używam aerografu Harden Steinbeck Ultra, wszelkiej maści dodatków poprawiających wygląd figurek czy pozwalających uzyskać ciekawe efekty (sztuczna krew, rdza, maskol, błoto, lakiery)
Orientacyjne ceny:
Piechota 5-10
Większe i figurki kawaleria 10-20
Reszta cen za inne figurki do uzgodnienia.
W cenie podstawka z posypką (trawka + kamyki) + 1 warstwa lakieru satynowego
Odbiór osobisty możliwy na terenie Radomia.
Ponadto wykonuję podstawki, naprawy figurek, dysponuję zarówno silikonem jak i żywicą. Za dodatkową złotówkę możliwe zamontowanie magnesów na podstawki (tylko piechota)
Kilka obrazków moich starszych prac:

Dla zainteresowanych, na forum znajduje się wątek w którym umieszczałem moje pierwsze prace.
Jutro postaram się dodać zdjęcia lizardmenów i skavenów.
Pozdrawiam.