to był nokautKalesoner pisze:Shino nie ma swojej brety, ale moze ci pożyczy?
Chociaż nie wiem, czy to dobre słowo w tym kontekście.
ETC 2017 - wybór kadry
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2017 - wybór kadry
:*Szaitis pisze:Tu by mnie konkurencja zjadla
On powinien grać TombKingami
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- swieta_barbara
- habydysz
Problem ze szczurami i demonami jest taki, że mamy do tych armii potencjalnych kierowców, więc ponownie mogłaby to być strata potencjału, tak jak w przypadku konfliktu z umiejętnościami Gąski.Szaitis pisze:Juz blizej mi do szczurow czy demonow
Tak więc nie byłoby to dla mnie rozwązanie tego problemu, a jedynie nieprzemyślane łatanie dziur - Kalesoner wciąż ma realne szanse załapać się do kadry (i chyba jest zainteresowany udziałem), jeślibyś rerollował się na ściurki musiałbyś mieć wyraźnie lepsze wyniki od niego.
Jeżeli chodzi o wakaty, to największa bolączka to wakat Crusa (lizz)
- swieta_barbara
- habydysz
Żadna bolączka, nie mamy obecnie dobrego kierowcy lizaków.
Marka ciśnij na lizaki, a nie na empire.swieta_barbara pisze:Żadna bolączka, nie mamy obecnie dobrego kierowcy lizaków.
How sweet is thatFurion pisze:Jeżeli chodzi o wakaty, to największa bolączka to wakat Crusa (lizz)
Foch.swieta_barbara pisze:Żadna bolączka, nie mamy obecnie dobrego kierowcy lizaków.
Mogę pomóc w robieniu dymanych rozp i wytrenować kogoś w lizakach (ale nie będę dojeżdżał poza wwa specjalnie ).
Beasty imho można fajne zrobić statyczne na ambushach, które często wygrają scenariusz. Na Bazyla chyba tak przyjadę.
Pozdro
- swieta_barbara
- habydysz
Będziesz Stasiu na Bazylu? Najs!
Pytanie do kadrowiczów.
Chciałbym na Bazyliszku ustawić Wam (i sobie) pairingi na pierwszą i drugą bitwę. Tak, żeby kadra grała na kadrę. Myślę, że nie naruszy do zasad uczciwego współzawodnictwa w stosunku do innych uczestników turnieju.
Dlaczego tak? Bo wiem, że na zgrupowanie części wypadną imieniny cioci. Łatwiej jest się zmobilizować na przyjazd na mastera.
Jeżeli ktoś się nie zgadza na taki manewr, to bardzo proszę o informację.
Chciałbym na Bazyliszku ustawić Wam (i sobie) pairingi na pierwszą i drugą bitwę. Tak, żeby kadra grała na kadrę. Myślę, że nie naruszy do zasad uczciwego współzawodnictwa w stosunku do innych uczestników turnieju.
Dlaczego tak? Bo wiem, że na zgrupowanie części wypadną imieniny cioci. Łatwiej jest się zmobilizować na przyjazd na mastera.
Jeżeli ktoś się nie zgadza na taki manewr, to bardzo proszę o informację.
Z punktu widzenia organizacyjnego nie widzę przeciwskazań. Potraktuje to jako chellenge, oczywiscie pod warunkiem, że osoby wyznaczone nie będą miały zastrzeżeń.
Chociaż troche zepsułeś mi plan zemsty na Laiku za paringi na Gorzów 2016.
Co się odwlecze to nie uciecze.
Chociaż troche zepsułeś mi plan zemsty na Laiku za paringi na Gorzów 2016.
Co się odwlecze to nie uciecze.