ETC 2017 - wybór kadry
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2017 - wybór kadry
Drugi post w tym temacie został zaktualizowany o listę zgłoszonych i jako-taki terminarz. Najważniejsze info będę robił właśnie w pierwszych 2 postach, co by nie zginęły w spamie
Klikalny link masz zaraz pod obrazkiem - to działa?Kalesoner pisze:Obrazek nie działa.
Katowice tez maja wszedzie blisko Sądze ze Solo chetnie by to zorganizował na Innym Wymiarze
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
If you go to Germany, you will see us there,Tutajec pisze:Wszyscy poza Gorzowem
France or Spain its all the same,
We'll go any where,
We'll be there to cheer you,
as you travel round,
you can take us anywhere, we won't let you down
pairngi na bazyla dla kadry:
Runda 1
Kołata - Guldur
Szaitis - Tutaj
Qc - Lohost
Laik - Kalesoner
Lipek - Dreef
Furion - Elvis
Gąsior - Solo
Runda 2
Dreef - Kołata
Laik - Lipek
Szaitis - Elvis
Guldur - Solo
Furion - Tutaj
Qc - Kalesoner
Gąsior - Lohost
Runda 1
Kołata - Guldur
Szaitis - Tutaj
Qc - Lohost
Laik - Kalesoner
Lipek - Dreef
Furion - Elvis
Gąsior - Solo
Runda 2
Dreef - Kołata
Laik - Lipek
Szaitis - Elvis
Guldur - Solo
Furion - Tutaj
Qc - Kalesoner
Gąsior - Lohost
Dwóch? Prędzej 7miu
Jedyny pewnik na razie to dość średnia komunikacja ze strony selekcjonerów. W sensie leci prawie tydzień a dalej - przynajmniej ja - nie mam pojęcia czemu nasze paringi były takie a nie inne itp
Jedyny pewnik na razie to dość średnia komunikacja ze strony selekcjonerów. W sensie leci prawie tydzień a dalej - przynajmniej ja - nie mam pojęcia czemu nasze paringi były takie a nie inne itp
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
dawno mnie tu nie bylo.
Jako, ze jest przerwa dosc dluga w masterach, to juz chcialem oglosic, ze w weekend 8-9 kwietnia odbedzie sie zgrupowanie chetnych o kadry.
Bedzie w Warszawie. Dokladna miejscowke podam na dniach.
Zapraszamy wszystkich chetnych
Jako, ze jest przerwa dosc dluga w masterach, to juz chcialem oglosic, ze w weekend 8-9 kwietnia odbedzie sie zgrupowanie chetnych o kadry.
Bedzie w Warszawie. Dokladna miejscowke podam na dniach.
Zapraszamy wszystkich chetnych
Jak nocleg?
To jako świeżo upieczony Warszawiak może wpadnę zbić pionę
Postawiłem Wam forum.
Postawiłem Wam forum.
Proszę aspirantów do odwiedzenia tego forum i podpisania listy obecności.
Podbijam temat! Ptosze kadrowiczow o podpisanie listy obecnosci na nowym forum!