FAQ
Moderator: Yudokuno
zapomnialem wziac z domu booka do DE i nie pamietam ile kosztuje pegaz i shade...
ktos moze mi szybko pomoc?
ktos moze mi szybko pomoc?
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
Dark Pegasus - 55pkt
Shade - 14pkt (champion 12pkt, LA +1pkt)
Shade - 14pkt (champion 12pkt, LA +1pkt)
Wiem, że może to być uznane za noobowskie pytanie, ale: czy ktoś może mi wytłumaczyć co oznacza, że broń posiada cechę Dark Venom?
Chciałem spróbować wprowadzić Mengila i jego świtę do rodzącej się w bólach armii DoW, a nie mam AB do DE.
Chciałem spróbować wprowadzić Mengila i jego świtę do rodzącej się w bólach armii DoW, a nie mam AB do DE.
raz jeszcze proszę: wklejajcie pytania w dział FAQ. Po to on jest, żeby nie mnożyć dwuwersowych tematów i żeby nie było bałaganu.
Yudo
Yudo
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

nie, w faqu jest zapisane 1+ in total.Artein pisze:powiedzcie mi czy jak Blood Armourem dobije się do 1+ to czy można go jeszcze obniżyć tarczą, SDC i mountem?
- Paraszczak
- Falubaz
Cold One
Heavy Armour
Sea Dragon Cloak
Enchanted Shield
Na strzelanie masz -1+ save...czyli na 2+ sejwujesz S6.
Lizaki mogą mieć -1+ od HtH nawet :/
pzdr: JP
Heavy Armour
Sea Dragon Cloak
Enchanted Shield
Na strzelanie masz -1+ save...czyli na 2+ sejwujesz S6.
Lizaki mogą mieć -1+ od HtH nawet :/
yhym
możesz spokojnie mieć minusowy armour save, ale normalnie jak wiesz na 1 zawsze oblany.
możesz spokojnie mieć minusowy armour save, ale normalnie jak wiesz na 1 zawsze oblany.
Mam pewien dylemat: Jeśli mam odział 20 wojowników w którym ukrywa sie asasyn, no i teraz jest walka wręcz, asasyn sie ujawnia. I teraz jak to jest bo w AB jest napisane:...w którym może on walczyć zastępując zwykłego szeregowego... i to znaczy że ja muszę jednego z tych wojowników jakby usunąć z gry a na jego miejsce włożyć asasyna czy też po prostu cofnąć jeden model do tyłu???
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
cofasz do tyłu i juz
- Paraszczak
- Falubaz
Model zastąpiony Assassinem jest zdejmowany ze stołu. Nic nie idzie do ostatniego szeregu a US jest dalej 20.