Nowe modele od GW
Re: Nowe modele od GW
Po raz kolejny super pacynki od GW... ech szkoda szkoda systemu
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Maszynka i ostatnia piesza postać na prawdę fajne, reszta już 'ok'.
Bardzo fajne figurki, ponownie, zwariowane i śmiałe pomysły. Dobrze, że concept artyści nie ograniczają się (lub nie sa ograniczani) tylko popuszczają wodze wyobraźni.
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins."
CO ONI ZROBILI . statki (po za tym największym, bo zwyczajnie na podstawkę 5x10 się nie zmieści), po ostrych konwersjach, dodaniu jakiegoś sensownego balonu nadawały by się całkiem całkiem na Grugde bustery. Piechota to jakaś potwarz, tego krasnoludem nie można nazwać, te króciutki brody, długie nogi, i te szable/maczety. Oczekiwałem Steampunkowych krasnali do AOS
ale myślałem raczej o golemach parowych, jakichś ładnych parowych czołgach i sterowcach ( takich normalnych, nie to co te ). Ogólnie widzę pole do konwersji i nic więcej (chyba, że ktoś gustu nie ma i mu wszystko jedno )
ale myślałem raczej o golemach parowych, jakichś ładnych parowych czołgach i sterowcach ( takich normalnych, nie to co te ). Ogólnie widzę pole do konwersji i nic więcej (chyba, że ktoś gustu nie ma i mu wszystko jedno )
Krasnoludy, krzaty, Dorfy (znani też jako ważniacy ze złotem) – jedna z ras humanoidalnych, są to praktycznie niscy Żydzi zrobieni z mięśni, alkoholu, bród i zarąbistości.
Po co się męczyć i konwertować jak można kupić świetne steampunkowe modele dwarfów od titanforge BTW Panie Kruszyna ktoś gra w pacynki jeszcze w Raciborzu? Myślałem że tam już wszyscy umrzyli, jakby co z Kjecza się przejade:D
Ostatnio zmieniony 15 mar 2017, o 13:05 przez tiny, łącznie zmieniany 2 razy.
Kruszyna może Ty nie masz gustu, skoro nie potrafisz innych gustów uszanować.
Figurki są świeże, ciekawe, dużo detali, pewnie mistrzowsko wykonane, na pewno znajdą swoich nabywcow.
Jak się komuś nie podobają to niech trzyma szekle w kieszeni, to już nie czasy 8ed kiedy trzeba było kupować gyrocoptery bo były takie przewalone.
Figurki są świeże, ciekawe, dużo detali, pewnie mistrzowsko wykonane, na pewno znajdą swoich nabywcow.
Jak się komuś nie podobają to niech trzyma szekle w kieszeni, to już nie czasy 8ed kiedy trzeba było kupować gyrocoptery bo były takie przewalone.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
W mojej opinii jest to festiwal kiczu, ale nie będę nikogo próbował przekonać do mojego zdania. Każdemu może się podobać coś innego.
Nie moja bajka, nie moje klimaty. Nieco przekombinowane modele moim zdaniem, co za dużo to nie zdrowo. No ale co kto lubi
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
+1Stan pisze:Kruszyna może Ty nie masz gustu, skoro nie potrafisz innych gustów uszanować.
Ogólnie modele mi się podobają - po prostu to inny świat i tyle. (Czy ktoś bulwersowałby się, gdyby zrobili grę cyberpunka i cyberpunkowe dwarfy?).
Mimo wszystko piechota z balonami całkowicie do mnie nie przemawia
Modele super. Podoba mi się że się nie hamują i są over-the-top. Coś w stylu "dinozaury cyborgi strzelające laserami" awesome.
Metalowy cylinder wypasiony. Squat tech priest też spoko. Piechota mech, a statek latający wypasiony Można używać jako "ducha grungniego".
Metalowy cylinder wypasiony. Squat tech priest też spoko. Piechota mech, a statek latający wypasiony Można używać jako "ducha grungniego".
http://www.belloflostsouls.net/2017/03/ ... rived.html
Myślę że ładniejsze rzeczy na plastyce z modeliny lepiłem niż te trolleXD
Myślę że ładniejsze rzeczy na plastyce z modeliny lepiłem niż te trolleXD
Przecież to są dokładne kopie tych brzydot z Hobbita. Zażalenia do P. Jacksona że wyprodukował takie gówno. GW odwaliło kawał dobrej roboty akurat bo modele świetnie odwzorowują filmowe odpowiedniki
Mówi się trudno i idzie się dalej ...