Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
wiadomo o ktorej sie zacznie?
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Nie rozumiem tego podejścia blizz, jeśli to co pisze Semi jest prawdą. Po co ustalać datę rozpoczęcia na 6-tego, jak potem się i tak wypuszcza dzień później. Ustawili by datę na 7 i po problemie. Przy okazji, jak coś ma być dostępne od dnia X to o godzinie 00:01 tego dnia powinien iść update a nie o 12 czy 3 rano (jak ostatnio). To nie są akcje firmy, że giełda musi wystartować, tylko ogromna gra online żyjąca 24/7 na serwerach.
JarekK pisze:Nie rozumiem tego podejścia blizz, jeśli to co pisze Semi jest prawdą. Po co ustalać datę rozpoczęcia na 6-tego, jak potem się i tak wypuszcza dzień później. Ustawili by datę na 7 i po problemie. Przy okazji, jak coś ma być dostępne od dnia X to o godzinie 00:01 tego dnia powinien iść update a nie o 12 czy 3 rano (jak ostatnio). To nie są akcje firmy, że giełda musi wystartować, tylko ogromna gra online żyjąca 24/7 na serwerach.
No i za wielką wodą zaczną przed nami

LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ja o 6 przed praca otwieralem. Jak zwykle farta nie mam 40 pakietow 2 legendy - Kalimos - akceptowalny i quest do paladyna (M A S A K R A, obok questa do rogala quest ktorego najmniej chcialem dostac) Sporo epikow, choc nadal kilka rarow brakuje. Zrobilem quest do warriora poki co i na razie jego bede skladal - nie wymaga on za duzej ilosci kart.
-
- Oszukista
50 pakietów kupione, pootwieramy jak dzieci wrócą z przedszkola
liczę po cichu, że może do 3 legend razem z tymi 8 paczkami z brawli i bonusów dobiję.

Ziemko pisze:Ja o 6 przed praca otwieralem. Jak zwykle farta nie mam 40 pakietow 2 legendy - Kalimos - akceptowalny i quest do paladyna (M A S A K R A, obok questa do rogala quest ktorego najmniej chcialem dostac) Sporo epikow, choc nadal kilka rarow brakuje. Zrobilem quest do warriora poki co i na razie jego bede skladal - nie wymaga on za duzej ilosci kart.
Odpalam hs'a otworzę te 6 paczek darmowych xD bo resztę dopiero będę kupowal to się nie spieszę ;D
tylko quest do maga ;(
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Gral ktos troche rankedow obecnie? Jakie proby tworzenia dekow dominuja? Ja dopiero o 20 pogram 

Po kilku grach na 19 randze elemental shamanem stwierdzam ze nigdu tak dobrze sie nie bawiłem grając w HSa, widzialem dużo questowych warriorow,nie miałem wiekszych trudności z nimi pokonalem tez quest druida zniszczyl mnie quest hunter i mag na combie :arcane giantx2 + dodatkowa tura z questa i alextraza
minority pisze:Po kilku grach na 19 randze elemental shamanem stwierdzam ze nigdu tak dobrze sie nie bawiłem grając w HSa, widzialem dużo questowych warriorow,nie miałem wiekszych trudności z nimi pokonalem tez quest druida zniszczyl mnie quest hunter i mag na combie :arcane giantx2 + dodatkowa tura z questa i alextraza
Bo to tylko początek xD a potem się meta znów uklepie do nowego dodatku.
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Na 50 paczek totalne dno - 2 legendy: zadanie dla warlocka i legenda dla priesta. Nędza. Ale cóż. W sumie talia z legendą dla warlocka możliwa do zrobienia od razu, ale teraz junior się bawi, więc później se pogram
...

ja na 27 paczek mam 3 legendy wszystko to questy do paladyna, szamana i wojownika do tego duzo epikow w sumie niezle 

- Infernal Puppet
- Masakrator
Ja otwierałem łącznie 58 pakietów ( przy poprzednim dodatku otwierałem 37, więc postęp
)- 54 z Un'goro czyli 270 kart, plus 2 z meme steetów, jeden z starych bogów i klasyczny z bójki.
Efekty ? Ambiwalentne nieco ....
Dopisały mi Epiki - było ich aż 10 (chwast dla łotra, pramagini, stampede, łagodny megazaur x2, naładowany diablozaur, dinomancja, meteoryt, kamienny wartownik, roślinny edwin) plus jeszcze 2 (assasyn lotosu i ogniki dla drudia) z starszych zestawów.
Gra natomiast strasznie mnie oszwabiła jeśli chodzi o Legendy - trafiła mi się JEDNA
(quest dla paladyna )
Złote karty - 3 commony (ultrazaur
, żelazna skóra i halucynacje ) oraz 3 rary ( molten reflection, kopiujący kokon i wulkan ).
100 nadmiarowych commonów i 15 rarów
Więc raczej bez szału. Tyle dobrego że mam teraz 5,5 k pyłu i mogę machnąć sobie 3 legendy i nawet coś mi zostanie
.

Efekty ? Ambiwalentne nieco ....
Dopisały mi Epiki - było ich aż 10 (chwast dla łotra, pramagini, stampede, łagodny megazaur x2, naładowany diablozaur, dinomancja, meteoryt, kamienny wartownik, roślinny edwin) plus jeszcze 2 (assasyn lotosu i ogniki dla drudia) z starszych zestawów.
Gra natomiast strasznie mnie oszwabiła jeśli chodzi o Legendy - trafiła mi się JEDNA

Złote karty - 3 commony (ultrazaur

100 nadmiarowych commonów i 15 rarów

Więc raczej bez szału. Tyle dobrego że mam teraz 5,5 k pyłu i mogę machnąć sobie 3 legendy i nawet coś mi zostanie

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

strasznie duzo bugow np zrobilem palladyna takiego jak sugerowali i jak zapisywalem to mialem pozniej pusta talie potem jak już zrobilem recznie to mi pisze ze nie to nie do tego trybu talia ...
ja na 37 pakietów wyciągnąłem 1 legendę, 20 epików, 30 rarów. 5 rarów i 55 zwykłych na żyletki.
Po spyłowaniu wilda mam 12500 pyłu. Jutro będę się bawił w tworzenie kart
Edit, zapomniałem spyłować złote karty, aktualnie 14k pyłu.
Po spyłowaniu wilda mam 12500 pyłu. Jutro będę się bawił w tworzenie kart

Edit, zapomniałem spyłować złote karty, aktualnie 14k pyłu.
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
I mamy freeze'a w nowym wydaniu
z questem. Wiadomo OTK ale gierkę musi mocno spowalniać jak stary freeze i to pewnie jeden z turniejowych decków będzie bo na ladder za wolne aby grindować 

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13