ETC 2017 - relacja
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2017 - relacja
Przestań Kołciu. Wspominki
Edit: kosa ;*
Edit: kosa ;*
Na razie brakKołata pisze:Jakieś wyniki może?
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Szczepan....wrociles do nas?Bearded Unclean 'Un pisze:A co mogą napisać do kibiców, gdy właśnie przyjęli 8 plaskaczy..?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Skoro już jesteśmy przy legendach battla to jedna z nich napisała:
A nieee, czekaj...
A tak poważniej to wynik wygląda jak jakaś "literówka" albo jakby Polacy grali w coś innego niż Francuzi.
A ja sie pytam jak Rince to zrobił, ze wycoachował taki wynik. Niesamowite.128:32 w 5 rundzie na 1 stole!!!!!
A nieee, czekaj...
A tak poważniej to wynik wygląda jak jakaś "literówka" albo jakby Polacy grali w coś innego niż Francuzi.
Papier jest przegięty, nożyczki OK, Kamień.
-
- Chuck Norris
Jak w końcu skończyła się ta akcja z furionem i reformami?
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Podobnie jak kilka innych osób, zostałem przyciągnięty poczynaniami kadry na etc.lwieserce85 pisze:Szczepan....wrociles do nas?Bearded Unclean 'Un pisze:A co mogą napisać do kibiców, gdy właśnie przyjęli 8 plaskaczy..?
Są emocje, jak co roku, chociaż temperatura wokół tego wydarzenia wyraźnie spadła.
Miło wiedzieć, że niezmiennie Polska dominuje w światowym wargamingu!
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
-
- Kretozord
Kolejność jest mniej więcej taka:AndrzejAndrzej pisze:Jak w końcu skończyła się ta akcja z furionem i reformami?
- Furion robi wała
- Francuz wzywa sędziego-nie-śliwka
- namysł sędziego
- machanie rękami Francuza i Furiona
- namysł sędziego
- decyzja, że może zrobić reform i tego wheela
- Francuz prosi o drugą opinię
- sędzia mówi "OK, grajcie tak jak jest"
- faza magii, strzelania, kombat
- w tle pojawia się Śliwek i od razu widać po minie, że widzi, że to wał
- kończy się kombat, overrun dochodzi
- w tle Śliwek zbiera chyba jeszcze 2 sędziów
- decyzja całej ekipy sędziowskiej, że to wał, ale mają grać tak jak jest, zero karniaków
- oburzenie publiki i Francuza
- Furion ma minę jakby pierwszy raz w życiu zamoczył
- grają coś tam
- umawiają się na 15:5
- po grze Francuz zgłasza protest
- sprawa umiera
- Francuzi polewają z FollowFurion na YT na pocieszenie
Chyba tyle wiadomo. Śledziłem na bieżąco
Ostatnio zmieniony 6 sie 2017, o 15:52 przez paulinka17, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kretozord
Z francuskiego forum wiem, że Szwajcarzy dostali 6 karnych za stalowanie.Kalesoner pisze:Niby brak, ale u szwajcarów wpisane jest 6 karnych.Shady pisze:Na razie brakKołata pisze:Jakieś wyniki może?
-
- Chuck Norris
Dzięki za szczegółowy timeline wydarzeń
Ktoś ma może link do tego filmiku gdzie było widać tą awanturę i tą nietęgą minę furiona?
Ktoś ma może link do tego filmiku gdzie było widać tą awanturę i tą nietęgą minę furiona?
Podobno został usuniętyAndrzejAndrzej pisze:Dzięki za szczegółowy timeline wydarzeń
-
- Kretozord
Inny film został usunięty.Shady pisze:Podobno został usuniętyAndrzejAndrzej pisze:Dzięki za szczegółowy timeline wydarzeń
Ten jest. Zaraz podrzucę...
Tymczasem ten, z którego polewają Francuzi:
https://www.youtube.com/watch?v=XvmfhP5AxgY
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Gdzy moj syn sie urodzi, dorosnie i zapyta kim byl furion to zamiast tlumaczyc- ten film mu pokażę....obraz mowi wiecej niz tysiac słów
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
-
- Kretozord
Nie wiem jak się linkuje do filmu na FB
Wchodzicie tutaj: https://www.facebook.com/pg/teamfrancee ... e_internal
Film z ostatecznym werdyktem ma 4:56, a akcja jest 1,5 min przed końcem.
Wał Furiona jest pomiędzy filmem najdłuższym 1:11:26 a następnym 20:22. Jebaniutki teleportował regon gościowi na flankę. I to z jeziora.
Mina Furiona jest na filmie 4:56, 1:14 do końca: "Nie mówmy już o tym. Dobrze mi było, ale nie ma o czym mówić"
Wchodzicie tutaj: https://www.facebook.com/pg/teamfrancee ... e_internal
Film z ostatecznym werdyktem ma 4:56, a akcja jest 1,5 min przed końcem.
Wał Furiona jest pomiędzy filmem najdłuższym 1:11:26 a następnym 20:22. Jebaniutki teleportował regon gościowi na flankę. I to z jeziora.
Mina Furiona jest na filmie 4:56, 1:14 do końca: "Nie mówmy już o tym. Dobrze mi było, ale nie ma o czym mówić"