OGRE KiNGDOMS MARKETPLACE !!
Moderator: Afro
Re: OGRE KiNGDOMS MARKETPLACE !!
Czy polskie tłumaczenie Królestwa Ogrow do 8 edycji jest do zdobycia?
"Tylko nie przychodź proszę w stroju kucyka..."
Sprzedaję 4 mournfangi/tuskery. Jeźdźcy z ironfistami, sztandarowy i muzyk. Mają prostokątne podstawki.
Jeden nieco pomalowany ale tylko cienką warstwą więc można potraktować jako podkład.
30zł sztuka, jak ktoś weźmie komplet to przesyłka gratis.
https://plus.google.com/photos/11343901 ... 3533293169
Jeden nieco pomalowany ale tylko cienką warstwą więc można potraktować jako podkład.
30zł sztuka, jak ktoś weźmie komplet to przesyłka gratis.
https://plus.google.com/photos/11343901 ... 3533293169
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Mam Stonehorna z zaczętym bardzo ładnym malowaniem i ogrzego jeźdźca z wielkim harpunem w czarnym podkładzie + trochę bitsów z pudełka, choć nie wszystkie. Model sklejony na tyle żeby nie utrudniać malowania. Zabrałem się za niego jakieś 4 lata temu i dzisiaj uznałem że zapał już chyba nie wróci
Najchętniej wymieniłbym na coś do imperium. W szczególności poszukuję Steam Tank, War Altar, Greatswords, Flagellants.
Możliwość spotkania w Krakowie, ewentualnie na jakimś turnieju w Bielsku lub Katowicach.
Mniej chętnie sprzedam za $$$
Tu są zdjęcia: ZDJĘCIE 1, ZDJĘCIE 2
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Najchętniej wymieniłbym na coś do imperium. W szczególności poszukuję Steam Tank, War Altar, Greatswords, Flagellants.
Możliwość spotkania w Krakowie, ewentualnie na jakimś turnieju w Bielsku lub Katowicach.
Mniej chętnie sprzedam za $$$
Tu są zdjęcia: ZDJĘCIE 1, ZDJĘCIE 2
Kiedyś grejtsłordy to były grejtsłordy, a nie jakieś "miecz + tarcza"...
Mam na sprzedaż:
1. Tyrant żywica(odlew bardzo dobrej jakości), drobne ubytki uzupełnione gs, niesklejony, niemalowany, brak podstawki - 70 zł + kp
2 Tyrant/Bruiser limitowany wzor z pistoletami żywica(odlew bardzo dobrej jakości), drobne ubytki uzupełnione gs, niesklejony, niemalowany, brak podstawki - 70 zł + kp
Możemy ponegocjowac ceny;)
Opcja to wymiana na modele do O&G: Gargantula 2 szt., Goblin Wolf chariot z 6 szt., Orc Boar Riders (obecny wzór), Common Goblins (piechota), Goblin Wolf Riders, Goblin hero na dużym Squigu - najlepiej niemalowane lub w podkladzie, szczegóły wymiany do uzgodnienia;)
Zdjęcia na email. Kontakt na pm.
Koszt i forma przesyłki do ustalenia. Możliwy odbiór osobisty w Krakowie.
1. Tyrant żywica(odlew bardzo dobrej jakości), drobne ubytki uzupełnione gs, niesklejony, niemalowany, brak podstawki - 70 zł + kp
2 Tyrant/Bruiser limitowany wzor z pistoletami żywica(odlew bardzo dobrej jakości), drobne ubytki uzupełnione gs, niesklejony, niemalowany, brak podstawki - 70 zł + kp
Możemy ponegocjowac ceny;)
Opcja to wymiana na modele do O&G: Gargantula 2 szt., Goblin Wolf chariot z 6 szt., Orc Boar Riders (obecny wzór), Common Goblins (piechota), Goblin Wolf Riders, Goblin hero na dużym Squigu - najlepiej niemalowane lub w podkladzie, szczegóły wymiany do uzgodnienia;)
Ostatnio zmieniony 3 lut 2018, o 16:19 przez Huss, łącznie zmieniany 2 razy.
Mam na sprzedaż:
2 sztuki Stonehorn/Thundertusk - modele są nowe, wszystko w wypraskach, kompletne, owalna podstawka w zestawie - 100 zł sztuka + koszt przesylki
2 sztuki Frost Sabres - materiał fc, nowe w wypraskach, kompletne, podstawki owalne - 30 zł za dwóch + kp
Jak ktoś weźmie wszystko to wysylka gratis i możemy ponegocjowac cenę;)
SPRZEDANE
2 sztuki Stonehorn/Thundertusk - modele są nowe, wszystko w wypraskach, kompletne, owalna podstawka w zestawie - 100 zł sztuka + koszt przesylki
2 sztuki Frost Sabres - materiał fc, nowe w wypraskach, kompletne, podstawki owalne - 30 zł za dwóch + kp
Jak ktoś weźmie wszystko to wysylka gratis i możemy ponegocjowac cenę;)
SPRZEDANE
Mały up tego co zostało:
- Tyrant - metal, malowanie TT - 90,-
- Bruiser - metal, malowanie TT z opcją BSB (z tyłu koszyczek z opcją dodania sztandaru-w komplecie) - 90,-
- Slaughtermaster - metal, malowanie TT - 90,-
- 1 x Ironguts - 20,-
- 1 x konwertowany Butchers - 20,-
- 2 x Maneaters z Werewolfes Miniaturek - Zagłoba i Jack Sparrow - po 45,- /szt.
- 2 x Dogs of War - metal zpodkładowani czarnym sprejem - 40,- /szt.
Kontakt najlepiej na FB - Tadeusz Czapla
- Tyrant - metal, malowanie TT - 90,-
- Bruiser - metal, malowanie TT z opcją BSB (z tyłu koszyczek z opcją dodania sztandaru-w komplecie) - 90,-
- Slaughtermaster - metal, malowanie TT - 90,-
- 1 x Ironguts - 20,-
- 1 x konwertowany Butchers - 20,-
- 2 x Maneaters z Werewolfes Miniaturek - Zagłoba i Jack Sparrow - po 45,- /szt.
- 2 x Dogs of War - metal zpodkładowani czarnym sprejem - 40,- /szt.
Kontakt najlepiej na FB - Tadeusz Czapla
Ostatnio zmieniony 21 lut 2018, o 22:56 przez dziczek, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie jestem leszczem, jestem sandaczem ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Mam na sprzedaż:
1. Gorgera, finecast, niesklejony, niemalowany, kompletny, bez podstawki
2. Giant, metal (wzór o&g), sklejony ale mam też druga głowę i dodatkowe elementy, stary biały podkład a część maznieta pierwsza warstwa pod skórę, podstawką 50x50
Forma wysyłki do ustalenia. Możliwy odbiór w Krakowie. Kontakt na pm. Zdjęcia na email.
SPRZEDANE
1. Gorgera, finecast, niesklejony, niemalowany, kompletny, bez podstawki
2. Giant, metal (wzór o&g), sklejony ale mam też druga głowę i dodatkowe elementy, stary biały podkład a część maznieta pierwsza warstwa pod skórę, podstawką 50x50
Forma wysyłki do ustalenia. Możliwy odbiór w Krakowie. Kontakt na pm. Zdjęcia na email.
SPRZEDANE
Kupie trochę ogrów; wszystkie modele. Info na PW; albo mail doktorzyna@gmail.com. Najlepiej z foto.