![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
http://pousseplomb.blogspot.com/2011/10 ... -cart.html
Ślimak spoko taki z jajem i klimatem na pewno go przygarnę,pomaluję i podpiszę "rolnik szuka żony"
Chyba chodzi Ci o młot trzymany ?Kołata pisze:Klimat Sponge Boba![]()
A co tej Sigmarince wystaje z klamry pasa?
Ja nie wiem o czym myślałeśKołata pisze:O fak, racjaShady pisze:Chyba chodzi Ci o młot trzymany ?Kołata pisze:Klimat Sponge Boba![]()
A co tej Sigmarince wystaje z klamry pasa?
Wychodzi nowa gra w swiecie aos, i część armii dostanie nowe figurki (wszystkie będą legalne również w aos), jeśli chodzi o death to w 2018 ma być wiele nowych figureklama z gwiazdami.Vesemirus pisze:Podobno nowy heros - każdy z sojuszy ma dostać jednego. Na wiosnę będą wychodzić nowe dodatki do wszystkich armii... Oby tylko t9a nadążyło z wprowadzeniem rulsetów dla nowych figurek(marzenie ściętej głowy...)
Bardzo dużą część nowości oraz tego co się pojawi będzie można użyć bez problemu w 9tce. Tylko kompletnie nowe armie (np. stempunkowe dwarfy) nie mają z oczywistych względów odzwierciedlenia. Chyba że z jakiś powodów jest dla Ciebie bardzo ważne że np. powyższy wrajt nie będzie zwykłym wrajtem czy tam banshee tylko jakimś innym herosemVesemirus pisze:Podobno nowy heros - każdy z sojuszy ma dostać jednego. Na wiosnę będą wychodzić nowe dodatki do wszystkich armii... Oby tylko t9a nadążyło z wprowadzeniem rulsetów dla nowych figurek(marzenie ściętej głowy...)
Wystarczy że nie będą odstawały w kosmos jak steampunkowe krasie albo sigmarici.Vesemirus pisze:Wrajt wrajtem, ale jak zaczną wprowadzać zupełnie nowe figurki to nie wiem czy będzie się dało z nich korzystać?