SW Rune Priest ==>Gotowy

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

SW Rune Priest ==>Gotowy

Post autor: GraveDigger »

Ostatnio zmieniony 19 gru 2007, o 15:06 przez GraveDigger, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

strasznie niebieski jak dla mnie ;) ogolnie zbroja fajnie zrobiona techniczne, ale cos mi w nim nei lezy. szchownica tez troche krzywa, i twarz chyba ma za mocne cienie. przy futerku ostatnio zlapalem bakcyla na malowanie go without dry brush, wiec moe dlatego mi sie nie podoba ;)

ogolnie, (pomijajac moja lubosc do krytyki) figurka spoko. sa elementy do poprawy ale jest dobrze ;)

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Marko
Mudżahedin

Post autor: Marko »

Na zdjęciach wyszedł dziwnie bo ino prześwietlone strasznie są. Z lampą błyskową robione? Przydałoby się też jakieś tło estetyczne... (przepraszam, ale jestem przeczulony, jeśli chodzi o zdjęcia).

Ładniutki niebeiski, taki smerfowy, ciekawe jak wygląda w rzeczywistości, teraz niestety ciężko cokolwiek powiedzieć, poza tym, że są płynne przejścia.
Futro (zwłaszcza z tyłu) mocno odstaje poziomem od reszty, podobnie jak złoty nmm (choć na naramiennikach jeszcze daje radę). Ładny jest, ale trochę gorszy od reszty:) Twarz fajna, zrób jakiś OSL od boltera i szafa gra.
pzd

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Siasek pisze:przy futerku ostatnio zlapalem bakcyla na malowanie go without dry brush
jak Ty to robiles? Kazdy wlosek po kolei :P Osobiscie nie cierpi malowac czegos w stylu futerka wiec pacnalem to byle jak na szybko zeby miec to za soba :wink:

Zdjecia byly robione na szybkiego ale bez lampy, przez okno troche wiecej swiatla wpadalo niz zwykle :)

Zloty nmm na pasku rzeczywiscie beznadziejnie wyszedl, ale trudno, chyba juz nie bedzie mi sie chcialo go poprawiac. Szachownice moze po prosty zamaluje jak bede mial sile, a jak nie to juz zostanie taka koslawa :wink:

Awatar użytkownika
Telchar
Wodzirej

Post autor: Telchar »

Siasek pisze: przy futerku ostatnio zlapalem bakcyla na malowanie go without dry brush, wiec moe dlatego mi sie nie podoba ;)
Jeżeli model do gry to IMO szkoda życia. A figurka b. ładna tylko ten niebieski trochę jak dla mnie za jasny.

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

Szachownica do zamalowania IMO, a futerka nie trzeb drajbraszować wystarczy ładnie rozjaśnić i odpowiednio washować, wcale nie jest to takie czasochłonne. Zobaczymy jak ten niebieski sie sprawdzi :)
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

no zobaczymy zobaczymy :) Dzis albo jutro figurka bedzie skonczona wiec pewnie jeszcze przed swietami dostaniesz ja do lap :P

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Niebieski mi się podoba jak najbardziej, skóra trochę za bardzo kontrastowa ale ok. Tylko musze się przyczepić do złotego NMM, IMO wyszedł bardzo marnie no i standardowo ta szachownica i futerko, poza tym zapowiada się całkiem ładnie.

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Skaven patrzaj post wyzej :P szachownicy juz nie ma :D

Awatar użytkownika
Zbik666
Chuck Norris

Post autor: Zbik666 »

Malowany super ale kolorystyka jak na SW mi nie podchodzi. Ten Run Prist mi bardziej do Ultramarinsow, Co nie zmienia faku ze malowanie mi sie podoba

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

'impreza u gagi?' :lol2:
Priest bardzo wypasiony, jedyne zastrzeżenia miałbym do skóry na toporze - bardziej ją wyciągnij :)

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

GraveDigger pisze:
Siasek pisze:przy futerku ostatnio zlapalem bakcyla na malowanie go without dry brush
jak Ty to robiles? Kazdy wlosek po kolei :P Osobiscie nie cierpi malowac czegos w stylu futerka wiec pacnalem to byle jak na szybko zeby miec to za soba :wink:
:wink:
tak. normalnie kazdy wlos po wlosku. wychdozi bardzo ladnie.

Awatar użytkownika
Artek'sWorkshop
Chuck Norris

Post autor: Artek'sWorkshop »

Powiec mi proszę jak malowałeś jego twarz? i w jakich proporcjach?

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Dark flesh; dark flesh pol na pol z tanned flesh; tanned flesh; tf pol na pol z dwarf flesh; df; gdzie nie gdzie jeszcze df z bleached bone; ostatnie rozjasnienia bb

Awatar użytkownika
True Legionista
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: True Legionista »

Super! Zajebisty niebieski!
Jedno ale to uchwyt siekierki, imho zamało podciągniety, a moze to wina zdjecia...?

ODPOWIEDZ