Może bitewka? - ustawki
Może bitewka? - ustawki
Idąc tropem
Temacik do umawiania się na bitewki
Ja mam weekend wolny więc z chęcią bym z kimś zagrał (jeśli jest otwarty Cube to może tam od rana ?)
Ewentualnie mam piątek wolny jakby co.
Temacik do umawiania się na bitewki
Ja mam weekend wolny więc z chęcią bym z kimś zagrał (jeśli jest otwarty Cube to może tam od rana ?)
Ewentualnie mam piątek wolny jakby co.
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Kudłaty, ja zagram chętnie, albo 2400 albo 1200, wstępnie wtorek w pubie?
Czy w weekend 2-4 sierpnia dałoby radę z kimś powalczyć w Poznaniu? Myślę o kilku bitwach z racji tego że jestem z Piły, muszę dojechać (a szkoda wracać tego samego dnia; nocleg mam zapewniony), a wolny czas chciałbym na maksa wykorzystać
Mam Krasnoludy na jakieś 5000 pkt i Psy Wojny 4000 pkt z tym że pewnie raczej wziąłbym brodatych bo i pomalowani i bardziej jestem z nimi ograny
Mam Krasnoludy na jakieś 5000 pkt i Psy Wojny 4000 pkt z tym że pewnie raczej wziąłbym brodatych bo i pomalowani i bardziej jestem z nimi ograny
Zagram w tygodniu na in, ok 22, ktos chetny?? Luc??
Może być ciężko bo już z Myzem na środę się skumałem na gierkę a potem ciężko z czasem.Galharen pisze:Zagram w tygodniu na in, ok 22, ktos chetny?? Luc??
Może dam radę w piątek - ale to potwierdzę jeszcze
Jaki format ?
Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
A co powiesz na grę na mały format ? 1200 (CS by Furion & Kudłaty)Galharen pisze:Zagram w tygodniu na in, ok 22, ktos chetny?? Luc??
Moze byc, mam rozpe do przetestowania;)
To możemy się na jutro ustawić.Galharen pisze:Moze byc, mam rozpe do przetestowania;)
Po 20 by Ci pasowało ?
Bardzo wstępnie dałoby radę coś szybkiego zagrać. Masz fejsa czy coś to Sie zgadamy w ciągu dnia jutro dokładnie;)
Spokojnie chłopaku coś się ogarnie, mam nadzieję że do tego czasu wyjdą nowe lizardmany.Shin Ryu pisze:Czy w weekend 2-4 sierpnia dałoby radę z kimś powalczyć w Poznaniu? Myślę o kilku bitwach z racji tego że jestem z Piły, muszę dojechać (a szkoda wracać tego samego dnia; nocleg mam zapewniony), a wolny czas chciałbym na maksa wykorzystać :)
Mam Krasnoludy na jakieś 5000 pkt i Psy Wojny 4000 pkt z tym że pewnie raczej wziąłbym brodatych bo i pomalowani i bardziej jestem z nimi ograny ;)
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Czy pub Dziewiąte Wrota jest otwarty dla graczy także spoza klubu? Można tam zagrać w czwartkowy wieczór bez przeszkód? Jeśli tak, to od której go otwierają?
Zagram jutro na UB wieczorem chetnie