![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Co o tym myślicie? Bez znaczenia, bo i tak kusznikami nikt nie będzie grał, czy jest potencjał?
Moderator: #helion#
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Rozkaz pozwolił zabić te kilka ogrów (2 albo 3 w całej grze, przeciwnik miał czar +1T). Jak na 20 modeli strzelających na 4+ 3 fazy jakoś niespecjalnie.mnp21 pisze:W sumie pytałem tylko co sądzisz o nowym wordingu rozkazu "Ready! Aim! Fire!", ale dzięki za pouczającą historię![]()
No Gorgery zdecydowanie bolą strzelanie
Wiem bo sam sporo grałem ogrami
Mi się nie podoba, zajmuje punkty hero i sunna's fury, ma mało ruchu, mniej niż w piechocie z rozkazami. No i zgarnia cały ostrzał.DarekH pisze:Takie trochę podpatrzone...
1 Wizard Master @ 445.0 Pts
Wizard Master; Light Armour; Death Cheater [90.0]
1 Mount: Arcane Engine of Arcane Shield @ 220.0 Pts
Arcane Shield
Razem daje 665pkt, to się podleczy, to wrzuci siłę, co o tym myśleć?
Odnośnie mojego własnego wpisu dot. flagusiówMagnus pisze:Nie ogarniam, sa testy, jest baza itp i wychodzi taki shit co z miejsca wiadomo ze plewi? Wypróbuję wkrótce pewnie ale nie wyobrażam sobie zeby jakkolwiek w praktyce mialo zaskoczyć coś co tak biednie widnieje na papierze... zobaczymy