no bronze mi bardzo nie lerzoŻaba pisze:Nie robię brązów ze skrawków... no cóż można poradzić

Moderator: Zaklinacz Kostek
no bronze mi bardzo nie lerzoŻaba pisze:Nie robię brązów ze skrawków... no cóż można poradzić
smiejagreg pisze:Koniec dobrego -= już nie ma premiumek w każdej beczce![]()
...
Czy jest jakaś możliwość, żeby ustawić sobie spalanie nadmiarowych ilości zwykłych kart? Obecnie mam np. 3 zwykłe i 1 premium i muszę każdorazowo ręcznie palić jedną zwykłą, bo brakuje skrawków... Jest to po zbóju niewygodne... Macie jakąś radę na to?
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
-Qc- pisze:no bronze mi bardzo nie lerzoŻaba pisze:Nie robię brązów ze skrawków... no cóż można poradzićbo ja mam tak ze pacze, widze 11,5k skrawków i jakos mi żal wydać to
Nawet nie klikam milla juz od 2-3 miesiecy bo moze w hotfixie bedzie 100% zwrotu ; P
Ziemko pisze:Niestety nie ma dobrej metody, ja co jakis cxzas przegladam cala kolekcje (bo tez nie pamietam wszystkich premiumek, a przed tym eventem mialem ich juz duzo) i po prostu usuwam nadmiar.
Gokish to prawda ze jak zrobie legende to moj wspolczynik wylosowania jej sie zeruje ?
W ostatnich 30 paczkach nie mialem golda mam 5k pylu, chialbym cos porobic, ale nie chce tracic legendy, ktora powinna mi wpasc
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Moze jej zrobio rewriteŻaba pisze:Na nerfa fringilli bym nie liczył ;-P