14 miejsc wonlych [Master] TMS na Comiconie - 21-22 04-18
Re: [Master] TMS na Comiconie - WA-WA - 21-22 Kwiecień 2018
Rowniez bede
Dread Elves 2.0 - W/R/P - 18/10/15
Dopisani
- wind_sower
- Masakrator
O mój Boże, O mój Boże! Zapisz mnie i JarkaK
Maluję dla Perfectly Painted Studio!
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
https://www.facebook.com/PerfectlyPaintedStudio/
perfectlypaintedstudio@gmail.com
Rozumiem, że:Kanadian pisze: Wejściówka: Łącznie 50 zł. Płatnę do 07.04.2018 po tej dacie nie gwarantujemy miejsca.
20 zł przed płata + Bilet Comic Con (po przedpłacie dostaniecie od nas kod rabatowy i wejściówka 3 dniowa wyniesie 30zł.)
Informacje dalsze wkrótce.
- Wejściówka kosztuje 20 zł i tyle mamy płacić na Twoje konto.
- Po jej uiszczeniu dostaniemy kod rabatowy, z którym mamy wykupić dodatkowo 3-dniowy bilet na ComiCon (na stronie Comiconu) w cenie 30 zł.
Razem 50 zł.
Zgadza się?
Jeżeli tak to podaj proszę nr konta.
Ponawiam prośbę o rezerwację 2 miejsc dla osób z Gorzowa.
Poproszę 3 miejsca dla Miscastu
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.
Dopisani.
Dodano konto do przedpłaty.
Dziękuje wszystkim za cierpliwość.
Dodano konto do przedpłaty.
Dziękuje wszystkim za cierpliwość.
Otwieramy listę rezerwową.
Od pierwszego Kwietnia osoby które nie dokonały przedpłaty, trafia na listę rezerwową, by dać innym możliwość udziału.
Od pierwszego Kwietnia osoby które nie dokonały przedpłaty, trafia na listę rezerwową, by dać innym możliwość udziału.
Hola hola zly czlowieku Cos mi sie ta lista zgloszonych nie zgadza Gdyz, poniewaz, ze po Glegucie powinnismy sie znalezc ja z ElvisemKanadian pisze:Otwieramy listę rezerwową.
Dread Elves 2.0 - W/R/P - 18/10/15
A tuż po Was dwie osoby z Gorzowa.Talladil pisze:Hola hola zly czlowieku Cos mi sie ta lista zgloszonych nie zgadza Gdyz, poniewaz, ze po Glegucie powinnismy sie znalezc ja z ElvisemKanadian pisze:Otwieramy listę rezerwową.
Tak szczerze mówiąc uważam ten sposób rezerwacji miejsc na masterach (na wszystkich, a nie tylko na tym) za głupi.
O tym kto ma miejsce w przypadku limitów powinna decydować kolejność dokonanych przedpłat, a nie kto pierwszy głośniej krzyknie i zarezerwuje pół listy i potem ma jeszcze pół miesiąca na wpłatę.
Otworzyć od razu przedpłaty i kto pierwszy ten lepszy.
Na takiej samej zasadzie mógłbym powiedzieć, że rezerwuję 70 miejsca i z automatu, każda następna osoba musiała by czekać na to czy jednak zapłacę czy nie.
O tym kto ma miejsce w przypadku limitów powinna decydować kolejność dokonanych przedpłat, a nie kto pierwszy głośniej krzyknie i zarezerwuje pół listy i potem ma jeszcze pół miesiąca na wpłatę.
Na takiej samej zasadzie mógłbym powiedzieć, że rezerwuję 70 miejsca i z automatu, każda następna osoba musiała by czekać na to czy jednak zapłacę czy nie.
Zależy od terminu przedplat - np na DMP "zaklepalo" miejsce wiele teamów (a sam proces nakręca ludzi do zgłaszania się) , osiągnęliśmy limit więc termin przedplat ustawiłem na 3 miesiące przed turniejem.Guldur pisze:Tak szczerze mówiąc uważam ten sposób rezerwacji miejsc na masterach (na wszystkich, a nie tylko na tym) za głupi.
Jakie są plusy dla organizatora - ma pewność jaka będzie frekwencja na długo przed turniejem.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Sprawdzę i aktualizuje listę. Jeszcze raz przepraszam za tą sytuację, zapewniano mnie że dostaniemy tyle miejsca ile będziemy potrzebowali. A przy umowie wyszło że się zmieści tylko 25 stołów, po moich działaniach dorzucili miejsca na jeszcze 10.
I przyzna szczerze nie mam dobrego rozwiązania.
Bierzemy pod uwagę organizowania przyszłych imprez razem, i następne imprezy będą czerpały z doświadczeń.
Dokładnie jak Laik pisał. A tym razem turniej organizowany jest przez przypadek i na ostatnia chwilę. 6 tygodni od pomysłu do realizacji mastera jest tak na prawdę niewiele, w szczególności że wcześniej nikt z nas nie współpracował, a do tego cześć z nas ma mocno zajęty grafik którym nie było organizacji mastera.
I przyzna szczerze nie mam dobrego rozwiązania.
Bierzemy pod uwagę organizowania przyszłych imprez razem, i następne imprezy będą czerpały z doświadczeń.
Dokładnie jak Laik pisał. A tym razem turniej organizowany jest przez przypadek i na ostatnia chwilę. 6 tygodni od pomysłu do realizacji mastera jest tak na prawdę niewiele, w szczególności że wcześniej nikt z nas nie współpracował, a do tego cześć z nas ma mocno zajęty grafik którym nie było organizacji mastera.
Ostatnio zmieniony 15 mar 2018, o 11:51 przez Kanadian, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobra to w takim razie tydzień.