![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Fajnie by było gdybyście na koniec odcinka dodali takie 5 minutowe podsumowanie - wasze przemyślenia która jednostka sprawdziła się najlepiej, która was zawiodła i ogólnie co mieliście w planach a co poszło nie tak
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: RedScorpion
Dzięki za pozytywny feedbackmnp21 pisze:Ojeeej, szkoda że bateria tak zepsuła końcówkę.
Jak zwykle gratuluję zapału do nagrywania, wspaniałego klubu i poziomu kolejnego filmu. Chyba dużo mniej błędów jak ostatnio.
Jeszcze raz zaznaczę, że IMO bardzo dobrym pomysłem byłoby zamieszczenie na początku filmu rozpisek. Myślę że dużo lepszym niż przedstawianie całej armii po kolei.
Po raz kolejny obejrzałem do końca i chyba tak jak poprzednio, emocje rosły wraz z upływem czasu, toteż przyjemniej się oglądało od około 4 tury.
W niektórych momentach wydawało mi się że jest... hmm... trochę za dużo hałasu. Może muzyczkę warto odpalać tylko w najważniejszych, epickich momentach? Taaak dzięki temu nie nużyłaby tylko przyjemnie zaskakiwałaby widza, zwiększając immersję IMO
Miłym smaczkiem było zobaczenie w akcji kilku mechanik z 2.0. O niektórych nie wiedziałem. Wszystkie były z przecieków, czy mieliście dostęp do nowych zasad?
No i HELLHOUND też zrobił robotę![]()
Czekam na kolejne!