![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Leczyć z czaru chyba nie można. Poświęcanie nie działa na boundy.swieta_barbara pisze:No chyba fajnie się ołtarzem podleczyć kosztem 3 zombie.
Nagle się okazuje, że nie musisz nekrosów zabierać.
No ale Coachu znerfiony okrutnie i bardzo dobrze, bo nienawidziłem przeciwko temu grać.
A, no to znerfiony ołtarz. Ciekawe jak teraz będą rozpy wyglądać.Lipti pisze:Leczyć z czaru chyba nie można. Poświęcanie nie działa na boundy.swieta_barbara pisze:No chyba fajnie się ołtarzem podleczyć kosztem 3 zombie.
Nagle się okazuje, że nie musisz nekrosów zabierać.
No ale Coachu znerfiony okrutnie i bardzo dobrze, bo nienawidziłem przeciwko temu grać.
Nie rozmawiam z użytkownikami stosującymi argumenty ad personam - dla nich mam tylko słowa wieszcza Juliana TuwimaShino pisze:Nie wiem czy zrzucic to na skrzywienie percepcji ze wzgledu na granie vc, czy tez na ogolny brak znajomosci zasad i ogolu gry
Ok, nie mówię nie - odpowiedz mi na moje przykłady... Po co tworzyć jednostki niegrywalne? Czemu po znerfieniu ołtarza podnieśli jeszcze koszt punktowy? To wszystko można było z głową zrobić ale widocznie przemyślenie zmian nie jest czymś co zespół T9A ma w zwyczaju...AndrzejAndrzej pisze:VC były op i zaslugiwaly na jebnięcie nerfhammerem, tyle w temacie.
No faktycznie wisienka tej wypowiedziI na koniec wisienka na torcie - VC ma najgorsze cory w całej grze
Podsumowując - kim jest jakiś bolek Szaitis czy Gąsior. Mają grac na klocach piechoty bez bloodlinach bo Vesemirus mówi że taka jest meta.Podsumowując - VC będą na turniejach teraz grać na ogromnych klockach piechoty, bez bloodline, ze spam wskrzeszaniem, kolejne kilka jednostek przestanie być używanych lub o wiele mniej osób je wybierze.
Gremlin pisze:Co się dziwicie? Chłopaki przyjeli 7 lepców na twaSz, traca 3 zęby z tego 2 przednie, a wciąż dzierżą w ręku bagietę, która chcą zjeść. A Furek im tą bagietę zajumał i pobił nią ostatniego żywego francuskiego rycerza sprawiedliwości. Pieprzony polski złodziej. Odarł ich z marzeń.