Na sprzedaż wędruje moja zaczęta i nigdy nie skończona Bretonnia. Nie bardzo orientuję się w cenach - więc jak ktoś jest czymś zainteresowany (najchętniej całością - wtedy kubełek bitsów będzie najbardziej pomocny) to bardzo proszę o ofertę na PW. W Warszawie możliwy odbiór osobisty:
1) magiczka pieszo (metal GW)
2) metalowy Grail Knight z Gamezone Miniatures (kupiłem kiedyś na herosa - tylko słabo nałożony podkład):
3) Green Knight (metal GW):
4) 5 x Quest Knights (metale GW, jeden zaczęte malowanie - reszta, słabo nałożony podkład):
5) plastikowy pegaz (nie bardzo pamiętam o co chodziło więc - różne opcje rączek):
Kupię:
- rycerzy
- graali
- trebka metal
- łucznikow z palisadą
- czarodziejke konną
- questingow
Interesują mnie tylko ostatnie wzory, liczba do ustalenia, malowanie bez znaczenia i tak będzie zmyte więc najlepiej bez farby,mile widziana kalkomania na papierku. Najszybciej będzie wysłać MMS że skarbami 603727587 ,we Wrocławiu i okolicach chętnie podjadę.
Ostatnio zmieniony 21 lip 2018, o 09:15 przez loko, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupię FCG do Graali 5/6 ed. (Stan dobry.)
Kupię czarodziejkę konną ze wzniesionym mieczem i kosturem. W ostateczności może być sam jeździec bez konia. (Stan dobry)
(We Wrocławiu i okolicach pasuje mi odbiór osobisty)
11 KOTR z 5 ed plastikowych i 2 koniki bez jeźdzców.
Mam też z 5 ed. podobne koniki (z jeźdzcami) ze starej paczki (4 ed?) w żółtym plastiku (rycerze w szarym plastiku)